Astroloji Falda dağ görmek ne demek? Kahve falında dağ şekli ne anlama gelir?

Falda dağ görmek ne demek? Kahve falında dağ şekli ne anlama gelir?

Paylaş

Toplumların geleceği öngörebilme konusunda yaptığı etkinliklerden biri de fal bakma eylemidir. Özellikle kahve falı gibi içilen kahvenin telvesinin oluşturduğu şekillerden yola çıkarak kişilerin hayatında gelecekte yaşanabilecek olası durumları kahveyi içen bireylere aktarmak çok eski zamanlardan beri insanlığın bildiği ve yaptığı eylemlerden biridir.

Haberin Devamı

FALDA DAĞ GÖRMEK NE DEMEK?

Kimi kahve falı yorumcularına göre dağ şekli iyi bir yoruma sahipken bazı yorumcular ise olumsuz yorumlarda bulunmaktadır. Yorumlar yapılırken genellikle telveler yanındaki diğer şekillere göre bir fikir vermektedir. Genel olarak incelendiğinde falda dağ figürünün çıkması kişinin hayatında saygı göreceği bir konuma erişeceği anlamına gelmektedir.

Bu saygınlığı kişi hayırlı işler yaparak ve fayda sağlayarak elde edebileceği gibi kişinin kariyer yaşamında yakaladığı fırsatlar doğrultusunda yükseliş yaşaması, terfi alması ya da büyük bir başarı elde etmesi şeklinde de yorumlama yapılmaktadır.

Kimi zaman bireylerin iş hayatlarında elde ettiği olumlu sonuçlar doğrultusunda yaşadığı maddi kazançları da ifade edebilmektedir. Kişinin özellikle çalışma yaşamında elde edeceği kazanımların hayırlı yollar ile gerçekleşmesi kişiye bolca şans getirecektir.

Haberin Devamı

KAHVE FALINDA DAĞ ŞEKLİ NE ANLAMA GELİR?

Telvelerin oluşturduğu figürlerde biri olan dağ şeklinin biçimi de kahve falında önemli bir yere sahiptir. Eğer fala bir dağın zirvesi yansımış ise kariyerde yükseliş anlamlarını ifade edebilirken aynı zamanda fal sahibi kişi eğer okuyorsa ya da bir eğitim almayı düşünüyorsa kişi açısından büyük başarıların kapısının açılacağına habercidir.

Telvelerde dağa tırmanan bir insan figürü çıkmışsa verilen bir çabanın sonucunun beklendiğine işaret etmektedir. Özellikle işi eğitim hayatında önemli bir sınava girecekse ve bu sınav için çalışmalar yürütüyorsa ya da bir sınava girilmişse ve sonucu bekleniyorsa emeğinin karşılığını alacağı günlerin yakın olduğu şeklinde de kahve falı yorumcuları tarafından bir yorum yapılmaktadır.