Astroloji Falda yanardağ görmek ne demek? Kahve falında yanardağ şekli ne anlama gelir?

Falda yanardağ görmek ne demek? Kahve falında yanardağ şekli ne anlama gelir?

Paylaş
Falda yanardağ görmek ne demek? Kahve falında yanardağ şekli ne anlama gelir?

Yanardağ patlaması, doğal felaketler içinde en korkulanlar arasında yer alır. Bu korku, aynı zamanda falda çıktığı zaman da çeşitli şekillerde yorumlanıyor. Daha çok olumlu bir şekilde ön yorumlanan falda yanardağ görmek, özellikle de gergin durumları anlatır. Psikolojik olarak kişinin gerginlik yaşaması şeklinde yorumlanır. Falda yanardağ görmek ne demek sizler için derledik.

Falda yanardağ görmek, falda nasıl bir şeklin çıktığına bağlı olarak olumlu bir şekilde yorumlanır.

Haberin Devamı

 FALDA YANARDAĞ GÖRMEK NE DEMEK?

Falda yanardağ görmek, sinirli ve stresli bir durumu anlatır. Özellikle de fal sahibinin başına gelecek bir durum nedeni ile çok sinirli bir dönem yaşayacağına işaret eder. Farklı fal uzmanlarına göre de fal sahibinin sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceği şeklinde işaret eder.

KAHVE FALINDA YANARDAĞ ŞEKLİ NE ANLAMA GELİR?

Kahve falında yanardağ şekli görmek, fal sahibinin ailevi sorunlar yaşayabileceği anlamına gelir. Aile içinde yaşanacak olan bazı kavgaların önemli durumlara neden olabileceğine delalet eder.

Özellikle de yaşanacak olan bu kavgalar, üstü uzun zamandır örtülen bazı durumlar nedeni ile yaşanır. Başka konuların gündeme gelmesi ile birlikte bu sorunlar gün yüzüne çıkar.

Haberin Devamı

KAHVE FALINDA YANARDAĞ PATLAMA ŞEKLİ GÖRMEK

Kahve falında yanardağ patlama şekli görmek, aynı yanardağın özelliğinde de olduğu gibi her an patlamaya hazır ve çoğu zaman gergin insanları anlatır. Fal sahibinin bu tarz insanlar ile bazı ortamlarda kalmak zorunda olacağı şeklinde tanımlanır. Bu nedenle de ister istemez bu insanlar nedeni ile gergin ve sinirli bir duruma gireceği şeklinde yorulur.

KAHVE FALINDA YANARDAĞ LAV SEMBOLÜ GÖRMEK

Kahve falında yanardağdan gelen bir lav sembolü görmek, fal sahibinin çok önemli bazı sırlarını ortaya döküleceğini işaret eder. Aynı zamanda bu sırların yakın bir zaman içinde ortaya çıkmaması için çeşitli önlemler alması gerektiği ile ilgili uyarıcı bir nitelik taşıyan önemli bir faldır.

 Aynı zamanda bu fal, aile içinde gizli saklı bazı durumların olduğunu da simgeler. Bu gizli durumlar, hiç beklemediğiniz bir anda ortaya çıkabilir ve aile bireyleri ile aranızda sorun yaşanmasına yol açabilir.