Astroloji Filiz Özkol ile haftalık burç yorumları 03.12.2023

Filiz Özkol ile haftalık burç yorumları 03.12.2023

Paylaş
Filiz Özkol ile haftalık burç yorumları 03.12.2023

Bu hafta hangi burçlar için olumlu geçecek? Uzman Astrolog Filiz Özkol anlatıyor. İşte Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcunun günlük burç yorumları...

Yaratıcılığınız çok iyi kullanacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Ev almak istiyorsak, bu dönemin avantajlarınızı doğru bir şekilde kullanmalıyız. Maddi konularınız üzerinde özenle durmalı ve hesaplarımızı dikkatli bir şekilde planlamalıyız. Risk alma konusunda acele etmemeliyiz. Arkadaşlık ilişkilerimize yargılayıcı bakmamalıyız. Yaşamın görünmeyen bazı detayları gözümüze çarpacak. Paylaşım içinde olduğumuz kişilerle yeni fikirler üreteceğiz. Algılama gücümüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacağız. Yaratıcı yönlerimiz yeteneklerimizi paylaşım içinde karşı tarafa sunarken, kendimizi çok daha özgür ve romantik hissedeceğiz. Hediye alışverişi hızlanıyor. Bir çok dostlarımızı ziyarete gideceğiz. Konuşmalarına güvendiğimiz kişilerin fikirleri bize ilginç gelecektir. Basın ve yayın kuruluşlarında hareket ve canlanma söz konusu. Konferanslar ve panellerin gündem kazanacağı bir hafta. Romantik ilişkilerin gelecekle ilgili bağlantıları daha olumlu bir şekilde seyredecek. Olaylar abartılabilir.

Haberin Devamı

KOÇ

Mantıklı olmalısınız

Jüpiter finans evinizi hareketlendiriyor. Konuşmalarınız sevimli ve herkesi büyüleyerek kendinize bağlıyorsunuz. Mesleki konumlarınız ve iş başarılarınız gündeme gelecek, kişisel ilişkilerinizden kopmayacaksınız fakat çok fazla yoğunluk yaşamayacaksınız. Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz. Özellikle, iş yaptığınız kişilerin birine platonik duygular hissettiğiniz halde, bunu belli etmek istemeyebilirsiniz. İsteklerinizi enerjinizle donatmayı biliyor ve uyumlu bir kombinasyon yaratabiliyorsunuz. . Kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir hafta. Çevrenizle iş birliği içinde olacaksınız.. Bazı paslaşmalar sonucunda haftanın son günlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Evli olanlar ev içinde maddi konular nedeniyle doğabilecek anlaşmazlığa karşı dikkatli olmamalılar.

Haberin Devamı

BOĞA

Taviz vermek istemiyorsunuz

Uzun vade işlerden hoşlanıyor ve hiçbir işinizi acele getirmekten hoşlanmıyorsunuz. Maddi ve ilişkiler konusunda kaçırdığınız konular yeniden karşınıza çıkacak. Kariyer ve toplumsal başarınıza güç veriyor. Fikir çatışmalarından uzak kalmayı başarmalı ve bulunduğunuz ortamlarda düzgün gitmeyen durumları içinizden yargılamalı ve bu konuda taviz vermemelisiniz. Yenilikler konusunda temkinli olmanızda yarar var. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Fakat kıskançlık duygularınızın da sizi saracağını düşünerek, bu tür zararlı duygulardan kendinizi korumaya çalışmalısınız. Enerjinizi ve hırslarınızı arkadaşlarınızla birleştirirken; sert ilişkiler yerine, uyum içinde hareket etmelisiniz.. Bu hafta aranızda kavga çıkmasını istemiyorsanız, sevgilinizle baş başa kalmak yerine, sosyal aktivitelere beraberce katılmaya teklif etmelisiniz. Sorunlarınızı tartışmaktan kurtulur ve bu dönemi rahatlıkla atlatırsınız. Uzak kalmanız gereken kişiler var. Çevrenize dikkatli bakın.

İKİZLER

Sorumluluklarınızı unutmayın

Haberin Devamı

Karşıt evinizdeki Güneş sizi güçlendirecektir. koşullar ve içsel tepkilerinizi dengelemek zorundasınız.. Mesleki anlamda oldukça iddialısınız. Akıllıca yapacağınız planlar yaşamınızda önemli bir yer tutacak. Ruhsal dinginliğiniz biraz da özel isteklerinizin gerçekleşmesine bağlı. İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Enerjiniz çok yüksek. Özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissedebilirsiniz.. Davranışlarınızı ayarlamak zorunda kalacaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınız bazıları tarafından yanlış anlaşılabilir. Macera duygunuzun atağa kalkmasıyla isteklerinizde aşırıya kaçabilir, sevgi ve flört bazında ilişki karmaşası yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi açıklarken dikkatli olmak zorundasınız. Yaşadığınız günlük olaylar, sezgilerinizin daha da derinleşmesine neden olacak ve geriye dönük olayları daha iyi algılayacaksınız. Bu dönemde; ilişkilerinizi sorgulayarak bazı kararlar alabilirsiniz. Bu hafta koşulları istediğiniz gibi şekillendirmeye devam etmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ

Dostlarınıza zaman ayırın

Dengelerinizi korumak zorunda olduğunuzun farkında olarak, yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ne istediğinizi biliyor ve çevrenizden etkilenmeden kişisel hareket ediyorsunuz. Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanız karşın, karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi sonucunda, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Geçmişi özlemek güzeldir. Hele eski bir aşk karşınıza çıktığı zaman kalbinizin kıpır kıpır olması olağandır. Bazen de; tersi olan bir durum söz konusudur. Yıllardı aşık olduğunuz kişiye duygularınızı anlatamamış içinizde saklamış olabilirsiniz. İşte tam sırası. Dökün duygularınızı ve rahatlayın. Her konuda fikir sahibi olduğunuz halde, sizden daha zayıf kişilerin sizi yönlendirmesine tahammül gücünüz yok. İsteklerinize daha çabuk ulaşma çabası içinde, eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlamaya çalışacaksınız. Fakat, bu arada gücünüzü fazla abartarak, kendi kendinizi yanlış yönlendirmeyin. Midenizle ilgili sorunları ertelemeyin ve tedavinize başlayın.

Haberin Devamı

 ASLAN
Tavırlarınız önemli

Güçlü gruplar içinde olma arzusu ile, arkadaşlarınızla bütünleşmeyi sağlayacak işler peşinde olacaksınız. Seçeceğiniz arkadaşlarınızın çalışma hayatınızda size fayda sağlayacak tarzda olmalarına dikkat ediyorsunuz.. Bu ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Takıntılı ve platonik bir aşka da hazır olun. Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bu hafta sizi oyalayan yolculukları da gündeme getirecektir. Yıllardır beklediğiniz fırsatların gündeme gelmesiyle, çalışmalarınız yüksek bir aktivite kazanacaktır. Duygusal konularda çekimser ve karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz. Sosyal yaşama fazla değer verdiğiniz bir hafta. Amacınız dikkat çekmekse, ortalıklarda görünmeniz sizin için yeterli olacaktır. Gireceğiniz ortamlarda romantik bir buluşma sürprizlerine hazır olun. Duygu inişleri çıkışları sizi riskli durumlarla karşı karşıya getirebilir. Bilinçaltı rüyalarınız yoğunlaşabilir.

BAŞAK

Mantık ve adalet ön planda

Başkalarının düşünceleri sizi ilgilendirmeyecek. İş birliği içinde olduğunuz kişiler üzerinde, mevcut potansiyelinizi kullanarak etkinlik sağlayacaksınız. Bu ilişkiler çerçevesinde gereğinden fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Fakat, her şeye rağmen; bu günlerde dostluklarınız derinleşecek, ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle önemli kararlar alacaksınız. Özgürlük duygusu ve geleneksel yapınız arasında bocalamalar yaşıyorsunuz. Aşk gezegeniniz Jüpiter, dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir hafta olacak. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. İsteklerinizde artış var.. Geriye bakarak düşündüğünüzde, buna benzer çok olay yaşadığınızı göreceksiniz. Bu hafta, arkadaşlık ve grup aktiviteleri romantik ilişkilerden farklı şeyler çıkabilir. Özgürlük duygusu içinde hareket edeceğiniz için, çevrenizde ilgi odağı haline geleceksiniz. Ani kararlar vermeyin.

TERAZİ
Hedefleriniz değişiyor
Aklınıza gelen birçok düşünceyi yaşama geçirme konusundaki tereddütlerinizi yeneceksiniz. Sevdiğiniz işleri yapmak istiyor ve hızlı gelişen olayları seviyorsunuz. Uzak idealleri ve yolculukları kapsayan çalışmaların planları içinde olacaksınız. Hızlı koşan yaşam temposu içinde amacınıza doğru ilerlerken, detaylar ve ayrıntılardan uzaklaştığımız konular olabiliyor.. Taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Ani gelişen olaylar karşısında tepkinizi koyacaksınız. Kariyerli ve kaliteli ilişkiler sizi bekliyor. Başarı isteği içinde olacaksınız. Bu dönemde karşı cins üzerinde çekiciliğinizi kullanacaksınız. Kuracağınız beraberliklerde karlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Sevimli yönleriniz işe yarıyor. Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir. Bazı dostlarınızın size iyi niyetle yaklaşımları karşısında sizde gereken karşılığı vereceksiniz. Hava değişimleri bağışıklık isteminizi bozabilir. Vitamin almayı unutmayın.

AKREP

Olayları abartmayın

Yenilikler ilginizi çekiyor. Birçoğunuz; arkadaş çevrelerinde, karşı cins üzerinde dikkat çekici bir performans sergileyecek. Yeni kişilerle tanışmanız mümkün. Fakat başlayan bir ilişki varsa, dikkatli olmanız gerekiyor. Koşullar yön değiştirecek... Dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Duygusal konulara daha ince bir yaklaşım göstereceksiniz. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmelisiniz. Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız.. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun bir hafta geçirebilirsiniz. Ama tüm bunlar yaşam enerjinizin giderek azalması ve yorgunluk demektir. Bu nedenle, dingin olabileceğiniz şartları yaratarak, sakin bir şekilde olaylara daha geniş açıdan bakın

YAY

Tepkinizi koymalısınız

Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar, sizi tatmin etmeyebilir. Onlar bulunduğu şartlar dahilinde hareket ettikleri için, size dar bir kalıp sunacaklardır. Yakınlarınızla parasal konulara girmemelisiniz.. Bu dönemde, birçok iş konusunda istekli davranacak, yoğun başarı arzusu içinde olacaksınız.. Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Mutsuz olduğunuz olaylardan, kendinizi çabuk soyutlayacaksınız.. Etkin ve cazibeli bir konuşma yapınız var. Karşınızdaki kişinin sizin için olumlu düşünceleri, yaşamınızın ileri vade de artısı olacak. Yeter ki isyankar tavırlarınızı denetlemesini bilin. Özgürlük duygularınızı artıyor. Sosyal ilişiklerinizle iş yaşantınızı aynı düzeyde tutmayı başaracaksınız. Çekiciliğinizle birlikte cinsel cazibeniz yüksek olacak. Bu dönem karşılaşacağınız kişilerle ileriye dönük ciddi ilişikler düşünebilirsiniz. Bu hafta askıya alacağınız çalışmalar canınızı sıkmamalı, kaçırdığınız fırsatları düşünerek işlerinizi yeniden planlarken, başka işler için zaman kazanmalısınız.

OĞLAK

Aşk kapınızı çalıyor

Yaşama mantık çerçevesi içinde baktığınız için, çözüme ulaşmanız zor olmuyor. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Hırslı yönlerinizin olumlu olmasının yanı sıra, bulunduğunuz topluluklarda lider ve öncü olabilecek aktivitelerle ön planda olmak isteyeceksiniz.. . Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacaktır. Yeni durum değerlendirmeleri içinde olacaksınız. Eskilerde kalmış ve unutmanız gereken konuları bir ortamda yakın arkadaş ve dostlarınızla yeniden tartışabilirsiniz. Üstelik bir sosyal aktivitede istemediğiniz olumsuz bir karşılaşma canınız sıkabilir. İstekleriniz konusunda sabırlı ve öz verili davranacaksınız. Bulunduğunuz pozisyonun gerektirdiği işleri fazlasıyla yerine getiriyor daha da ileri götürmek için kendinizden de verdiğiniz zamanlar oluyor, sadece kendinizin bildiği fedakarlıklar yapıyorsunuz. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor

KOVA

İnatçı ve ısrarcısınız

Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız. Toplumsal başarılarınız ve ilginç fikirleriniz prim toplayacak. Özellikle, kan bağı olduğunuz kişilerin üzerinizde etkiniz büyük olacak ve babanızla aranızda uyumlu bir beraberlik oluşturacaksınız. Yakın çevrenizle yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz. Aşkla ilgili konuları ertelemenizde yarar var. Duygularınızda geçmişten kaynaklanan bir karmaşa yaşayabilirsiniz.. Partnerinizle olan ilişkilerinizde duygusallıktan çok mantığınızı ön plana çıkarmanız nedeniyle aranızda saygın bir mesafe olacak. Bu sizin kendiniz daha ciddi kontrol etmenizi sağlayacak. İletişim konusunda güçlü bir yeteneğiniz var. Sosyal ilişkilerinizde çevrenizi yargılamadan karar vermeli ve düşünmeden konuşmamaya özen göstermelisiniz. Başkalarının değil, sizin ne istediğiniz önemli. Kimseye ödün vermemelisiniz. Bilgilerinize güvenin. Aile içinde yaptığınız harcamalar, huzursuzluk konusu olabilir. Eşinizle uyum içinde olmaya dikkat etmelisiniz.

BALIK

Çevrenize güvenmiyorsunuz

Yaşamda, talebinizin çok fazla olduğu bir dönemdesiniz.. Uzun süredir yapmayı planladığınız işleriniz için, gereken alt yapı çalışmalarınızı hızlandırmalısınız. Yakın çevreniz bu konuda sizden çok şey bekliyorlar .. Kendinizi enerjik ve hırslı hissetmeniz, küçük hatalar neden olabilir. Sakin davranırsanız kazanacaksınız. Kendinize hiçbir konuda rakip görmek istemiyorsunuz. Desteklendiğinizi hissettiğiniz zaman mutlu oluyorsunuz. Yaşantınıza yeni katılacak kişilerle uyum içinde olacak ve fikir alış verişleri içine gireceksiniz. Pratik uygulaması imkansız gibi görünen konular, yeni dostlarını sayesinde daha da kolaylaşacak. Maddi yargılarınız güçleniyor. Artık para biriktirmek isteyeceksiniz ve maddiyata gereken önemi vereceksiniz. Özgün fikirli kişileri sevmenize rağmen, bu hafta, alışkanlıklarına bağlı ve kuralcı tipleri tercih edeceksiniz. Bu dönem tutkulu birliktelikler peşindesiniz ve özgürlüğünüzü kurallarla sınırlandırmak istemiyor, güçlü aşklar peşinde koşuyorsunuz.. Sizinle derin düşünceler içinde olan ve yaşamı sorgulayan kişilerle birlikte olacaksınız