Astroloji Haftalık burç yorumları / 10.12.2023

Haftalık burç yorumları / 10.12.2023

Paylaş
Haftalık burç yorumları / 10.12.2023

10.12.2023 haftası Koç, İkizler, Aslan, Başak, Boğa, Oğlak, Terazi, Akrep, Balık, Yengeç, Yay ve Kova burçlarını neler bekliyor? Sürpriz haberlerle kafamız karışacak. İşte detaylar.

Özellikle, toplumda yanlış gelişen durumlar söz konusu olduğu zaman, tepkiselliğimizi ortaya koyacağımız bir hafta olacak. İdealist ve kişisel düşündüğümüz için, yanlış yorumlar ve tenkitler de alabiliriz. Başlangıçlar yapmak için dikkatli olmalıyız. Güven duygumuzun bizi yönlendireceği özel haftalarımızdan biri. Haberleşme konusunda sıra dışı haberlerin bizi şaşırtabileceğini unutmamalıyız. Kısa sürede çözümlememiz gereken sorunlar, gündeme gelecektir...

Haberin Devamı

KOÇ:

İlişkilerinizi gözden geçiriyorsunuz

Bu hafta ikili ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Daha sosyal olma gereğini duymak için, önünüzde bir çok neden var. Arkadaşlıkların ve dostlukların önem kazanması ve asil duygular için olmanız sizi olumlu pozisyonlara getirecek.. Sosyal ilişkilerinizde bazı kopmaların söz konusu olduğu zaman işinizi şansa bırakmamayı öğrenmelisiniz. Bu hafta kesin kararlar almak için, gelecek haftayı beklemelisiniz. Bazılarınızda iddialı bir tutum söz konusuyken, bazılarınız, iş hayatınızda yeniliğe ihtiyaç duyacaksınız. Sosyal bağlantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor. Yanlış anlaşılmalardan sakınmalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA:

Fırsatları değerlendirmelisiniz

Bu hafta Venüs karşıt evinizde ilerlemeye devam ediyor. Ailenizle aşk hayatınızı birlikte götürmek zorundasınız. Evinizle ilgili radikal kararlar alacaksınız. İş hayatınızdaki aktivite, bir çok aşk fırsatlarınız da, beraberinde getirecektir. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası.. Birlikteliklerinizden fazla bir talebinizi olmamalı. Evli olanlar dikkatli olmalıdırlar. Günlük hayatınızdaki pürüzleri düzeltmek için; uygun bir dönem. Bekarlar için ciddi ilişkiler söz konusu olacak. Bazılarınızın aşkı tazelenecek. Bu hafta; uzun süredir beklediğiniz bir çok iş fırsatları verecektir. Arkadaşlık ilişkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Seçimlerinizi her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız .

İKİZLER

İş hayatınız hareketli

Neptün kariyer evinizde.. İş hayatınız oldukça karmaşık bir durum alabilir. Sosyal hareketlenme size cazip gelmeye başlayacak. Yalnızsanız arkadaşlarınızın desteği ile bir ilişki içinde olacaksınız., Neptün sayesinde çekiciliğiniz artarken; bir arkadaşlık aşka dönüşecektir. Fakat, bu ilişkinin uzun vadede size zarar vereceğini düşünerek, adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız. Mars karşıt finans evinizde size sıra dışı bir hareketlenme kazandırırken; kıskançlıklara hedef olmanıza neden olacaktır. Bu hafta kariyerinizde değişimler görünürken, işi nedeniyle yer değiştirmeniz gerekebilir. Araştırmaya yönelik olarak iş veriminizi yükseltmeye yönelik çabalar içinde olacaksınız... Tüm masraflarınızı kısarak, beklemede kalmalısınız. Uykunuz dikkat etmelisiniz

Haberin Devamı

YENGEÇ:

Sıra dışı günler sizi bekliyor

Bu hafta, sıra dışı günler sizi bekliyor. Bazı değişimlere hazır olmalısınız. Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişiler de kullanmalısınız. Duygularınızın evrensel bir sınavdan geçtiğini unutmamalısınız.. Çevrenizi akıllı bir şekilde etkileyeceğiniz bir hafta. İlişkilerinizde yaratıcı ve kavrayıcı davranarak, dostluklarınızı olumlu bir enerjiye döndüreceksiniz. Bu hafta; iş potansiyeliniz çok yüksek. İdeallerinize yaklaşmayı bileceksiniz. Maddi konularda radikal çözümlerle iş hayatınızın sınırlarını genişleteceksiniz. Sağlığınızla ilgili herhangi bir sorun yaşamasanız da, küçük ayrıntılarda gizli olan detaylara önem vermelisiniz. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir

Haberin Devamı

ASLAN:

Egolarınız güçleniyor

Mars sosyal evinizde oldukça etkili durumda. Egolarınızın güçlendiğini göreceksiniz. Bireyselliğinizi ilan etmenin zevkini tadabilirsiniz. Uzun süredir sizi rahatsız eden duyguların açıklık kazandığını hissetmeniz için bir çok neden karşınıza çıkacaktır… İçsel sorunlarınızı kendinizle tartışacak, bu konudaki aşk ile düşüncelerinizde eleştirisel konular ön plana çıkacak. Yine bu dönemde, şimdiye kadar yüzleşemediğiniz ve cesaret edemediğiniz aşk itiraflarınız olabilir. Sosyal hayatınızda kısa mesafeli yolların size sağlayacağı olanakları, kendi istek doğrularınıza göre değerlendireceksiniz. İş yaşamınızdaki tecrübelerinizin birikiminde oluşan yaratıcı düşünceler, yeni projelerin gündeme gelmesine neden olacak.

BAŞAK:

Geçmişinizi gözden geçirin
Uranüs toprak burcu Boğa’da olağanüstü durumları tetikliyor. İkilem yaşayacağınız bir hafta. Bazı Başak’lar için ayrılık kararları gündeme gelecek. Partnerinizle maddi çıkar ilişkisi yüzünden, aşk yaşantınızda problemler yaşayabilirsiniz. . Bu konuda, olabildiğince soğukkanlı davranarak olayı yatıştırmak sizin elinizde.. Çünkü disiplin duygusu içinde yaşadığınız için, birlikte olduğunuz kişilerin de yaşam düzenlerine karışırsınız ve maalesef titiz ve sorgulayıcısınız Eskiye yönelik işler gündeme gelecek. Geçmişte kalan bazı kişilerle birlikte tekrar gündeme gelen yeni projeler ortaya çıkabilir. Bilinçaltında geliştirdiğiniz olayların size bir faydası yok. Abartma konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ:

Projelerinize yoğunlaşmalısınız

İlişki gezegeniniz Mars çevresel koşullarınızı yeniden düzenleyerek fikirsel anlamda sizi ilginç şartları karşınıza çıkarıyor. Romantik düşlerinizin gerçekleştiğini görmek, size mutluluk verecektir. Ailenize yakın arkadaşlarınızdan size sempatisi olan kişilerden evlilik teklifi alabilirsiniz. Süregelen ilişkinizde bazı olumsuz detayları yeniden gözden geçirecek ve ilişkinizi iyileştireceksiniz. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması, sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Bu hafta; önemli projelere yoğunlaşmanız ve kendinizi daha üstün başarılara ayırmanız gerekecektir Ailenizde güzel bir olay gerçekleşebilir. Yaşamda düşlerinizle sağlığınız birlikte hareket edecektir.

AKREP:

Fırsatlar kapınızı çalıyor
Bu hafta Venüs başarılı olmanız için size birçok fırsatı birlikte sunacaktır. Uzun süredir beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün. Size destek verecek olayların altını çiziyor ve kısa sürede sabırlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu dönemde ilişkilerinizi irdelemek yerine olaylara sükunetle yaklaşmalısınız. Eğer, olumlu bir şekilde süregelen özel bir durumunuz varsa, bu konuda coşkularınız tavan yapacaktır.. Bu hafta işinizde radikal değişimler yaşayacaksınız. Uzun süredir terfilerinizin ani bir şekilde gerçekleşmesi, söz konusu. İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz... Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız. Çevrenize ters düşmekten hoşlanmıyorsunuz.

YAY:

Aklınız çok karışık
Bu dönem kişisel evinizde ilerleyen Mars’tan önemli bir destek alacaksınız. Süregelen bir beraberliğiniz varsa eşinizle ve sevgilinizle aranızda sorunları konuşarak gidermelisiniz. Şiddet ilişkinizi bozar unutmayınız.. Yine bu dönem aşk konusunda uç noktalarda kararlar alacaksınız. Uzun süredir birlikte olduğunuz kişiyi aniden yaşamınızdan çıkarabilirsiniz. Çevrenizde iyi bir konumda olan bir kişiden etkileneceksiniz. Etkilendiğiniz bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacaktır. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir dönem içindesiniz. İş gücünüzün yüksek olduğu bir hafta. Sağlam ve kalıcı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizin olanakları sizi pozitif destekleyecek. Aklınızda bir çok düşünce mevcut.

OĞLAK:

Sürprizler ve tepkiler bir arada

Bu hafta Merkür size olumlu etki veriyor. Aşk ile arkadaşlıkları birbirine karıştırmamaya gayret edin. Bir arkadaşınıza bu dönemde aşık olma olasılığınız çok yüksek. İş konumunuzda aktiviteler beraberinde duygusal konuları da, beraberinde getirecek. Diğer bir olasılık ise, hiç umulmadık bir şekilde bir arkadaşınıza tutkuyla bağlanabilirsiniz. Sürpriz bir tanışma yapacak fakat bu arkadaş çevrenizde tepkilere neden olacaktır. İş hayatınızda bir dengelenme söz konusu. Ne yapmak istediğinizi iyi bileceksiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi işinizde kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Gelir kaynaklarınıza ilişkin olumlu değişimler olacak ve sizi güçlendirecek. Geçmiş yıllarınızın deneyimine dayanan konularda atılım yapacaksınız.

KOVA:

Çekim gücünüz yüksek seyrediyor

Çekim gücünüz çok yüksek.. Girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerlerinize çevrilmesine alışmış olduğunuz bir gerçek. Bu hafta seyahatlerin getirdiği avantajları iyi kullanmalısınız. Süregelen bir beraberliğiniz varsa, onunla birlikte beraberliğinizi güçlendiren anlar olacak. Arkadaşlık teklifinde bulunacağınız kişi ile romantik günler sizi bekliyor. Fakat, aksi bir durum olarak red cevabı da alabilirsiniz.. Bu hafta; iş çevreniz genişleyerek, yoğunluğunuz artacak. Gelirleriniz artacak, fakat tüm bu çabalar sizi de yoracak. Ortaklıklar iş ve kariyer yaşamınızda önemli bir yer alacak. Ekip çalışmalarına önem vereceksiniz. İş seyahatlerinden kazançlı döneceksiniz. Maddi konularda olabilecek inişlere-çıkışlara dikkat edin..

BALIK:

Aşk yaşantınız renkleniyor
Bu hafta gizli duygular içindesiniz. Bugünlerde gideceğiniz sosyal ortamlarda aşk kapınızı çalacak. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kollayacaksınız. Yıllardır unuttuğunuz bazı olayların yeniden gündeme gelmesi, belki de, çözümlenmesi gereken olaylara yeniden ayna tutacak. Bu dönem varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin de gururunuzu okşayacak. Sosyal kariyerinizin iş durumunuz etkilemesi sizi yukarılara taşıyacak. Yeni çevrelere girecek ve yeni dostlarınız sayesinde önemli kapıların açıldığını göreceksiniz. Ani gelen telefonların sizi olumlu motive etmesi, yaşam heyecanlarınızı daha da arttıracak.