Astroloji Haftalık burç yorumları 12.11.2023

Haftalık burç yorumları 12.11.2023

Paylaş
Haftalık burç yorumları 12.11.2023

Toplumda, gücü elinde bulunduran ve ağırlığı olan mesleklerle ilgili pozitif olaylarla karşılaşacaklar. Yöneticiler için iyi bir konum. Yasaklara karşı tepki oluşturabileceğimiz bu günde, öfkeli davranışlardan uzak kalmalıyız. Sanatçıların ve dansçılar için oldukça güzel bir konum. Meslekleriyle ilgili güzel başarıları yakalayabilirler. Organizasyonlar açılışların ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak. Bugün öfkelerimize hakim olmalı ve duygularımızı dramatik şekilde ifade etmekten sakınmalıyız Maddi sorunlarımızı irdelememiz gereken bir hafta Yeni iş anlaşmalarına açık olmanıza rağmen alışkanlıklarınızdan kopmak istemiyorsunuz.

KOÇ:

Haberin Devamı

Maddi konulara dikkat

Yeni ay karşıt finans evinizde doğuyor. Yapmayı planladığımız işlerinizde daha temkinli ve ayrıntıcı davranacağınız bir hafta. Atılımlarınızı yapmadan önce düşünmeli ve olayların sonucunda karşılaşabileceğiniz aksilikleri düşünmelisiniz. Bu dönem kişisel çabalarınızın karşılıksız kalmayacağını bilmeli, ve çalışma sisteminizde karşılaşacağınız zorlukları yenmelisiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız

BOĞA.

Değeriniz anlaşılacak

Duygularınızdan emin olmadan konuşmak istemiyorsunuz. Bu hafta, içinde bulunacağınız şartları, ciddi bir bakış açısı içinde değerlendireceksiniz. Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerlerken, çevrenizden gelen sitemlere aldırmamalısınız. Gelecek günlerde, sizin gerçek değerinizi anlayacaklardır. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Gece uykularınızı ihmal etmeyin.

Haberin Devamı

İKİZLER:

Kendinizi keşfetmelisiniz

Kazançlarınızı sorgulamak yerine, enerjinizi yükseltecek, yeni çalışma alanlarını keşfetmelisiniz. Siz, madde ve kariyer gücünüzü birlikte kullandığınız zaman, duygusal anlamada daha tatminkar oluyorsunuz. Başarılarınızı perçinlemek için seçimleriniz konusunda

ayrıntıcı davranmalı ve her zamanki seçiciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Mantık ve akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek.

YENGEÇ:

Duygusal bir hafta içindesiniz

Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmaktan çekindiğiniz için, hayallerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Bu hafta , pratik düşünmenize rağmen düşünceleriniz paylaşmak konusunda çekimsersiniz Yolları kapsayan ve kültür yapınızı destekleyecek planlar yapabilirsiniz. Araştırmalarınızı detaylı bir şekilde derinleştirmeyi amaçlıyorsunuz. Duygusal enerjinizin güçlü olduğu bir dönem. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Bugünlerde bacak ağrılarınız olabilir.

Haberin Devamı

ASLAN:

Sıra dışı düşünüyorsunuz

Aşk ve çevre ilişkilerinizi birbirine karıştırmak istemiyorsunuz. Bu hafta, bulanacağınız ortamlarda, emin olmadığınız konularda konuşmak istemiyorsunuz. Gizemli davranışlarınız küçük ayrıntıları bile önemli hale getirebilir. Maddi konularda istediğiniz güvenceyi çevrenizin size sağlamasını istemeniz konusunda haklısınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek.

BAŞAK:

Pratik konular ilginizi çekiyor

Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışlarınızın size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız. Çalışmalarınızda, karşı taraftan beklediğiniz tek şey, güven duygusu. Bir sınama duygusu içinde hareket edeceğiniz bugünde, sabırlı davranmakla kendinizi ispat edebileceksiniz. Düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek, isteklerinizi yeniden gündeme getireceksiniz. Çevrenizle işbirliği içinde çalıştığınız zaman iş veriminizde artışlar gözleniyor. Siz kalıcı başarılardan yanasınız ve birlikte çalıştığınız kişilerin, belli bir potansiyeli olsun istiyorsunuz.

Haberin Devamı

TERAZİ:

Çevrenize örnek oluyorsunuz

Venüs burcunuzda ilerlerken, kişisel çekiciliğinizle dikkat çekiyorsunuz. Bu hafta politik yönleriniz sizi daha da cazip kılacaktır. Merkür ‘ün ulunduğu konum, sevdiğiniz kişi ile ilişkilerinize daha gerçekçi ve mantıklı bakmanızı sağlıyor. Karşılıklı bir şekilde fikir alış verişi içinde olacak, disiplin duygularınızı kullanacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Stresten kaynaklanan baş ağrılarınız olabilir.

Haberin Devamı

AKREP:

Öfkelerinize hakim olun

Duygu karışıklığına neden olabilecek olayları mıknatıs gibi kendinize çekiyor, aşkta kargaşayı seviyorsunuz. Bu hafta, duygularınızı gizlemeyi tercih ederek, karşı tarafın ilgisini daha fazla üzerinizde hissedeceksiniz. Çekici kişiliğiniz, sizi ön plana çıkarırken, birlikte çalıştığınız kişilerin üstün yönlerinden de, etkileneceksiniz. İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkileniyorsunuz..

YAY:

Kendinizden emin hareket ediyorsunuz

Karşılıklı ilişkilerinizde güven duygusun önemli olduğunu biliyor ve birlikte olduğunuz kişiden belli bir teminat bekliyorsunuz. Yakın çevrenizin davranışları konusunda haklı çıkmak istiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmeli ve daha hoşgörülü davranmalısınız. Pratik düşünmeniz gereken bir gün içindesiniz. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bu dönem, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, yeni düşünceler gündemde olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz.

OĞLAK:

Düşünce karmaşası yaşıyorsunuz

Yapmanız gereken çok bir çok iş sizi bekliyor ve kişisel sorumluluğunuz arttıkça, kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Mars ve Güneş ortak kombinasyon burcunuz Akrepte ilerliyor yaşantınızda ayrıntıcı ve kuralcı yapıyor. Size katkısı olacak kişileri yerinde tespit ederken,

çalışmalarınıza sıkı bir disiplin getiriyorsunuz. Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Bu hafta, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir hafta . İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınızı çevrenize hissettireceksiniz. Güven duygunuz gelişiyor.

KOVA:

Fazla şüpheci ve kuşkulusunuz

Beklediğiniz paraların gecikmesiyle birlikte size sunulan şartlardaki değişimlerden, canınız sıkılabilir. Bu hafta her şeyden kuşku duyuyor ve olaylara temkinli yaklaşıyorsunuz. Bulunduğunuz şartları daha sağlamlaştırmak amacı içinde hareket ederken, eleştirici konuşmalardan uzak kalmalısınız. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.

BALIK:

Çevrenizde cazip etki yaratıyorsunuz

Yakın çevrenizle birlikte yapacağınız eğlenceli geziler, gündeme gelecektir. Bu hafta , hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz.. Fakat eleştirilere karşı açık değilsiniz. Moralinizi bozan konuşmalar duymak istemediğiniz için, bazı konularda yorum yapmaktan kaçınabilirsiniz. Felsefi sohbetlerden hoşlanıyorsunuz. bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi anlatma çabaları içindesiniz.