Astroloji Haftalık burç yorumları / 25.11.2023

Haftalık burç yorumları / 25.11.2023

Paylaş
Haftalık burç yorumları / 25.11.2023

Bu hafta kariyerlik ve popülerlik konusunda önemli adımlar atacağız. Sanata eğilimli olanlarımız için, güzel fırsatlar kaşımıza çıkacaktır. İnatçı ve kuruntulu yönlerimizin bize sağlayacağı avantajları kullanacağız. Duygusal konularda gerilimli olduğumuz bir hafta. İsteklerimizi çevremize yansıtırken, kişisel egolarımız gündeme gelecektir. Tartışmamız gereken ortamlarda bulunabiliriz. Gözlemci yönlerimiz ortaya çıkıyor. Bir çok kombinasyon işi bir arada yapacak ve yorulduğumuzu hissetmeyeceğiz.. Flörtçü yapımız körüklenirken, sıra dışı aşkları peşinde koşacağımız düşünerek, yeni tanışacağımız kişilere fazla ilgi göstermemeye dikkat etmeliyiz. Değişen duygularımız yüzünden çevremize daha sonra aldatıcı gelebiliriz.

KOÇ

Haberin Devamı

Her an değişime hazırsınız

Yakın çevrenizde size yaklaşmak isteyen farklı kişilerin mevcudiyetinden habersiz olabilirsiniz. Etrafınızda daha duyarlı bir şekilde bakmanızda fayda var. İletişim konusunda başarılısınız ve her konuda yaratıcı yönlerinizi anlık olaylardan etkilenerek yeniden şekillendirebiliyorsunuz. Özverili davranışlarınız takdir görecek. Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak çalışmalarınızın altında parasal detaylar yatıyor. Onlara şans vermek isteyebilirsiniz. Retro Uranüs kazançlar konusunda size geçmişteki şansı veriyor. Heyecanlı ve duygusal günler sizi bekliyor. Tuhaf bir şekilde çevrenizdeki İnsanların çoğalması sizi şaşırtacaktır. Karşı cinsle aranızda beklenmeyen bir duygu alış verişi olacaktır. . Her an değişime hazırsınız. Kafanızın karışmasına izin vermemeli ve karşınızdaki kişilere ciddi bir yaklaşım göstermemelisiniz. Çevrenizdeki kişilerin ketum davranışlarından sıkılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Güneş size aynı zamanda baskıcı bir kişilik verecektir. Karşı cins üzerinde ısrarcı bir tutum ve sabırlı davranışlarla isteklerinize ulaşacaksınız.

BOĞA

Sakin davranmalısınız

Jüpiter kişisel evinizde ilerliyor... Geçmişi gözden geçirmenin tam zamanı. Yaşamda, talebinizin çok fazla olduğu bir dönemdesiniz.. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız. Kendinizi enerjik ve hırslı hissetmeniz, küçük hatalar neden olabilir. Sakin davranırsanız kazanacaksınız.. Seyahatleriniz sırasında tanışacağınız kişilerle aranızda duygusal ilişkiler başlayabilir. Enerjinizin yüksek oluşu ve sık davetlere katılmanızdan dolayı, ani gelişen ilişkiler konusunda temkinli olmalısınız. Sorumluluklarınız canınızı sıkıyor. Fakat kendinizi ispat etmeniz için sıkı bir çalışmaya yönelmelisiniz. Ön planda olacağınız grup aktivitelerinde dikkat çekeceksiniz.. Kendinize hiçbir konuda rakip görmek istemiyorsunuz. Desteklendiğinizi hissettiğiniz zaman mutlu oluyorsunuz. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraberlik içinde olacaksınız. Dostlukların sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz..

Haberin Devamı

İKİZLER

İçsel dengenizi korumalısınız

Çevrenizi etkilemek için bundan daha uygun bir hafta bulamazsınız. Sözleriniz akıcı ve düşüncelerinizi süsleyerek karşı tarafa aktarabiliyorsunuz.. Mantıklı yönünüzün ağır bastığı bu dönemde, göz ardı edebileceğiniz olaylar olabilir. Aceleci tavırlarınız yüzünden, bazı şeyleri eksik ortaya çıkaracaksınız. Dağınıklığınıza bir önlem almalısınız. Herkese, her şeye yetişmek zorunda olmadığınızı bildiğiniz halde; maddi taleplerinizin tavan yapması sizi daha çok çalışmaya sevk ediyor ve diğere yanda başka iş tekliflerine de kendinizi hazır hissediyorsunuz. Kariyer evinizdeki Neptün retrosu yüzünden karşısında kafanız oldukça karışacak. Yeni ve eski olayların Sistemlerinizin ve alışkanlıklarınızın bozulmasını istemiyorsunuz. Olağanüstü olayların bir anda güncellik kazanması; mevcut durumunuzu, yeniden içsel bir şekilde sınavdan geçirmek ve kendinizi test etmeniz gerekebilir. Artık enerjinizi kendi gerçek doğularınız için kullanmak istiyorsunuz haklı olarak.. Ruhunuzu geliştirmek istiyorsanız içsel dinginliğinizi sağlamalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ

Maddi konularda karmaşa yaşayabilirsiniz

Neptün ve Plüton açısı olumlu bir şekilde sizi destekliyor. Karasızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Sosyal konumunuzda yükselme olabilir.. Parasal ayarlamalarınızı doğru bir şekilde yaptığınız anda, koşulları kendi lehinize daha iyi çevirebilirsiniz. Sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Israrcı davranışlarınızın altında geleneksel tavırlarınız yatıyor. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız. Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Nasıl olsa her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var. Bu dönem romantik kalmaya devam edin. İsteklerinizin yeniden gözden geçireceksiniz. Sosyal çevrenizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uygun olmayan bu durumu eski dostlarınızla hasret gidererek geçiştirebilirsiniz. Eski şartlarınızı korumaya devam etmelisiniz. Başarı size kalıcı bir şekilde geliyor. Enerjinizin çok yüksek olacağı bir hafta..

Haberin Devamı

ASLAN

Gözlemciliğiniz artıyor
Kalabalık ortamlarda gözlemciliğiniz güçlenecek. Sosyal yaşantıları güçlü kişilerin daima ilginizi çekmesi, sizi bu tür ortamların aranılan kişisi yapıyor.. . Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Kalbi dolu olanlar için farklı konumlar da, söz konusu olacak. Çünkü, bir aşkı başlatmak sizin için ne kadar zorsa, yaşadığınız bir aşkı bitirmek çok daha zordur. İmkansızlıklar içinde kıvranmak yerine başlatacağınız aşkta temkinli davranmak en güzeli, unutmayın. Güneş ve Venüs size ilginç seyahatler verecek. Bilginiz ve tecrübeleriniz birlikte senkronize oluyor. Merkür aile ve yuva ilerleyecek ve çeşitli konularda sizi destekleyecek. Konuşmalarınız güçlü ve ikna edici olacak. Hedeflerinizde yalnızca egolarınızı kullanacaksınız.. Azimli ve hırslı yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjiniz doğru kullanmalı, insanlara karşı baskıcı davranmamalısınız Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Toplumsal ilişkilerinizin canlı olması sizin tepelerde olmanızı sağlayacaktır. Önemli kişilerin dikkatini çekeceksiniz..

BAŞAK

Eski fırsatlar geri geliyor
Olayların hem içinde, hem de dışında kalabilen ender kişilerden birisiniz.. Tarzınızı ortaya koyarken; kimsenin etkisi altında kalmak istemiyorsunuz. Sevgi dolu bir beraberliği yeşertmek ve geliştirmek gerçekten zor oluyor. Bu arada uzun zamandır dargın olduğunuz eski dostlarınızla görüşme fırsatları çıkabilir ve aranızdaki kırgınlıkları aşabilirsiniz. Kardeşleriniz veya dargın olduğunuz kişilerle aranızdaki sorunları aşacak, küskünlüklerinizi atarken, nostaljik olaylara daha fazla zaman ayıracaksınız. Bu sizin ruh durumunuzu rahatlatacak, kendinizi iyi hissedeceksiniz. Uranüs’ün retro durumu sizi kaçırdığınız fırsatların yeniden karşınıza çıkmasını sağlayacak. Bu günlerde organizasyon ve gruplaşma konusunda dikkatli hareket etmelisiniz. Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Mutsuz olduğunuz olaylardan, kendinizi çabuk soyutlayacaksınız.. Sizi suçlayanlara karşı daima haklı bir savunmanız var. Çevrenizde oluşan olumsuz etkilerden kendinizi koruma gereği duyacaksınız. İşinizle ilgili önemli ve ciddi aşamalar içinde olacak, çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız. 

TERAZİ
Sürprizlere hazır olun
Partnerinizle olan ilişkilerinizde duygusallıktan çok mantığınızı ön plana çıkarmanız nedeniyle aranızda saygın bir mesafe olacak. Bu sizin kendiniz daha ciddi kontrol etmenizi sağlayacak. İletişim konusunda güçlü bir yeteneğiniz var, karşınızdaki kişiyi kolaylıkla etkiniz altına alıyorsunuz. Kendi isteklerinde çok fazla ısrarcı olmaları huzursuzluğu büyütebilir. Daha orta bir yol izleyerek, zaten problem olmaması gereken konuyu sonuca ulaştıracaksınız. Düşündüklerinize daha çabuk ulaşma çabası içinde, eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlamaya çalışacaksınız. Gücünüzü testten geçiriyorsunuz. Aile ve yuva evinizdeki Satürn uzun süredir yapmak isteyip te; bir türlü hayata geçiremediğiniz fırsatları yeniden karşınıza çıkaracak. Venüs’ün size yapacağı gizli yardım jestleri olduğunu fark ettiğinizde; manevi duygularının daha da güçlendiğini göreceksiniz. Ani ve hoş sürprizlere hazır olun. Yolunuzdaki bazı engellerin kendiliğinden yok olduğunu anlayacaksınız.

AKREP
Kendinize güveniyorsunuz
Kendinize güveniyor ve çevrenizde iyi etkiler bırakıyorsunuz. Yaratıcı kişilerle çalıştığınız zaman iş potansiyelinizde ki yükseliş gözle görülür şekilde artıyor. Bu dönem yeni iş anlaşmalarına dikkat etmelisiniz. Fakat size gelecek teklifler karşısında hızlı hareket etmeyerek, vakit kazanmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamları istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz. İletişim konusunda mükemmelsiniz. Size özel bir durumunuz varsa bu konuda coşkularınız tavan yapacaktır. Maddi ve ilişkiler konusunda kaçırdığınız konular yeniden karşınıza çıkacak. Kariyer ve toplumsal başarınıza güç veriyor. Fikir çatışmalarından uzak kalmayı başarmalısınız. Aşk konusunda; eğlenceli bir ortamda başlayan arkadaşlık konusunda fazla abartılı olmayın. Çünkü, duygusal olarak etkilenebilirsiniz. Daha sonra üzülmemeniz için uzun bir zaman sürecine ihtiyacınız var. Daha önceden yaşadığınız tecrübeleriniz de size bu şekilde bir davranışı ön görüyor. Geçmişte kalan ve hala anılarınızın bir köşesinde ara sıra canlanan unutamadığınız sevginiz tekrar gündeme gelebilir. Duygularınız farklı işlerden yana olsa bile, içinde bulunduğunuz durum oldukça önemli. 

YAY
Gündemi yakalıyorsunuz
Bu hafta seyahat planları için uygun bir dönem.. Bir çok alternatiflerin gündem kazanması aklınızı karıştırabilir. Gizli duygusal durumlara takılıp durmayın. Çevrenizde oluşan olaylara farklı bir tavırla yaklaşıyorsunuz. Yaşamınızdaki olayları esnetmek isteyebilirsiniz. Siz, bildiğiniz konularda ısrarla inat etmeniz, bazı olumsuz etkileşimlere neden olacaktır.. Hafta sonuna doğru haklı olduğunuzu görmek, sizi biraz daha rahatlayacaksınız. İş konusunda duygusal davranmaktan vazgeçin. Sıkıldığınız anda işleri aksatıyor ve bir çok sorumluluk bekleyen durumlardan hemen uzaklaşıyorsunuz. Hızlı sonuç almanız gereken kombinasyon işler size gelecektir. Dikkatinizi toparlamalı ve kazançlarınız konusunda gerekli alt yapıyı oluşturmalısınız. Kendinizi huzurlu hissetmek istiyorsunuz. Duygusal güvenliğiniz için, maddesel potansiyelinizi gözden geçirmelisiniz. Değişik alternatiflerin güncellik kazanacağı bir hafta. Sizin için doğru değerlendirmelere yapmalısınız.

OĞLAK
Kafanız karışık
Uzun süredir yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız. Bu dönem, görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir. Uzun vade işlerden hoşlanıyor ve hiçbir işinizi acele getirmekten hoşlanmıyorsunuz ve bulunduğunuz ortamlarda düzgün gitmeyen durumları içinizden yargılamalı ve bu konuda taviz vermemelisiniz. Çalışırken; yalnızlığı tercih edeceğiniz bir hafta. Eski aşklarınızla görüşmeniz mümkün. Satürn ileri giderken Uranüs retro yapıyor ve farklı ı konumda hareket ediyor. Çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz.

KOVA

Maddi konular gündemde

Bu dönem bazı sorunların su üstüne çıkması sizi üzmemeli, çünkü yara fazla derinleşmeden sorunlarınıza istediğiniz gibi çözüm bulmanın yollarını araştıracaksınız. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. İlişkileriniz, geri giden Uranüs yüzünden bitebilir ve yeni bir ilişki başlatabilirsiniz. Düşüncelerinizi yenilemekten kaçınmalısınız. Değişim içinde olduğunuz farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız, çevrenizi doğru kullanmalısınız. Kırıcı davranmakla bazı fırsatları kaçırabilirsiniz. Aşk hayatınızı yeniden onarmak için elinize bir çok fırsat geçecektir.. Planlarınız uygularken; kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız.. Biraz beklemelisiniz. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir.

BALIK

Duygu ve mantık bir arada

Uzun süredir görmediğiniz bir akrabanızdan haber alabilirsiniz. Bazı konular kendiliğinden çözülecek. Çaba sarf etmeden aile için, konuları kolay bir şekilde çözeceksiniz. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Sezgileriniz size başarılarınız konusunda yardımcı olacaktır. Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Artık eski korkularınızı yendiğinizi ve enerjinizi ortaya çıkardığınızı göreceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendi içsel egonuzu daima tetikte tutacaksınız.. Farklı kişileri adeta çekim gücünüzle etkileyeceksiniz. Hayranlık kitleniz çoğalıyor. İletişim evinizde Uranüs geri giderken , eski duygulara takılmamaya çalışmalısınız. Evliyseniz veya ciddi bir partneriniz varsa, onunla güzel günler geçireceksiniz. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. İlişkilerinizde karamsarlık yaşamak istemiyorsanız, bu hafta kararlarınız verirken, çevrenizin fikrinizi alamaya dikkat etmelisiniz. Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal takıntılardan uzak kalmanız gereken bir aydasınız. Eskiye olan özleminiz artıyor