Astroloji Hangi burç nasıl bir ev arkadaşı olurdu? Beraber yaşamaya en uygun burç görenleri şok etti!

Hangi burç nasıl bir ev arkadaşı olurdu? Beraber yaşamaya en uygun burç görenleri şok etti!

Paylaş
Hangi burç nasıl bir ev arkadaşı olurdu? Beraber yaşamaya en uygun burç görenleri şok etti!

Zodyak, hayatımızın her alanını etkileyen ve kritik öneme sahip bir kriter olarak öne çıkıyor. Birlikte eve çıkarken, evlenirken ve daha pek çok konuda karar alırken karşımızdakinin burcuna bakmadan hareket etmemek önem taşıyor. İsabetli bir tercihte bulunmak ve en doğru ev arkadaşını seçmek için ise astrologlar özel bir liste yayınladı! İşte listeye göre birlikte yaşamaya en uyumlu burçlar!

Bir yaşam alanını paylaşırken kafa yapılarının ve yaşam stillerinin birbiri ile benzer olması karşılıklı yaşama uyumluluk açısından önem taşıyor. Ev arkadaşı seçerken bu listeyi inceleyerek doğru bir karara varmak mümkün oluyor. Peki, hangi burç nasıl bir ev arkadaşı olurdu?

Haberin Devamı

KOÇ BURCU
En tez canlı burç olarak bilinen koç burcu ile yaşamak sabır gerektiriyor. Fikirlerini ve rahatsızlıklarını yumuşatmadan, doğrudan iletecek olan bu burç grubunu ev arkadaşınız olarak seçtiğinizde yoğun öfke patlamalarına da hazırlıklı olmanız gerekebiliyor. Oyunu onun kurallarına göre oynadığınızda dahi sıkılıp bir sorun çıkartmaya çalışabilecek koç burçları ile şakalaşma yolu ile iletişim kurarak ortamı yumuşatmanız mümkün oluyor.

BOĞA BURCU
Kişisel eşyalarına ve rutinlerine özen gösteren boğalar için evleri adeta onlara ait bir kale gibidir. Onlarla bir arada yaşayacaksanız özel alanlarına saygı göstermenin yanında ortak alanlarınızı da belirli standartlar eşliğinde kullanmanız önem taşıyacaktır. Boğa burcu ev arkadaşı olanların özellikle temizlik ve yemek konularına ekstra özen göstermesi öneriliyor. Onlar için son dilim pizzayı yemenizin sandığınızdan daha büyük bir anlamı olabilir...

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU
çok daha serbest ve özgür bir yaşamı arzulayan ikizler burcu ile ev arkadaşı olduğunuzda, evinize sürekli farklı insanların misafir geleceği gerçeğini de kabullenmeniz gerekiyor. İkizler burcu sosyallikleri ve parti istekleri ile bilinen bir burç olduğu için bu burcun neşesini kaçıracak, eğlencelerine engel olacak herhangi bir eyleminizin kavga ile sonuçlanması oldukça muhtemel görülüyor.

YENGEÇ BURCU
Anaç ruh halleri ile bilinen yengeçler belki de ev arkadaşı olmak için en ideal seçenek olarak görülüyor. Ev işleri, yemek, temizlik gibi tüm temel gereksinimleri karşılamak üzerine kurulu ev arkadaşlıkları sayesinde onlarla birlikteyken tıpkı aile evindeymiş gibi hissetmeniz son derece muhtemel. Bu burcun gölge yanını ise aşırı duygusallıkları oluşturuyor. İçe kapanık, depresif ruh hallerini çözümleyemezseniz beklemediğiniz bir anda fark dahi etmediğiniz sorunlardan kaynaklı bir kavga içerisine girebilirsiniz. Yine de gece sızıp kaldığınızda üstünüzü örtecek bir ev arkadaşı arıyorsanız mutlaka yengeçlere göz atmalısınız.

ASLAN BURCU
En iyi, en mükemmel olmaya odaklı yaşantısı ile dikkat çeken aslan burçları da birlikte yaşamanın zor olduğu burçların arasında yer alıyor. Onların egolarına ve ihtiyaçlarına hizmet ettiğiniz sürece sizlere iyi davranacak olan aslan burçları, çıkar çatışmasına girdiğiniz takdirde sizlere pençelerini çıkaracak kişilerden oluşuyor.

Haberin Devamı

BAŞAK BURCU
Disiplinden hoşlanmıyorsanız başak burçları ile yaşamak size askeriyede gibi hissettirebilir. Bu burç grubu, düzene olan bağımlılıkları ile bilindiği için onlarla birlikte yaşamak son derece düzenli ve bir rutin içerisinde oluyor. Sıkı kurallardan hoşlanmıyorsanız ve temizlik konusunda özel bir takıntınız yoksa başak burçları sizler için önerebileceğimiz ev arkadaşları arasında yer almıyor.

TERAZİ BURCU
Pasif agresif hareketlere eğilim gösterebilecek olan terazi burcu, doğru dili yakaladığınız takdirde birlikte yaşamaya en uygun burç olarak öne çıkıyor. Bu burcun insanları güzellikten, estetik olan şeylerden ve karşılıklı sohbetlerden hoşlandığı için özellikle ev içerisinde çok daha rahat ve şık bir ortam oluşturmayı mümkün kılıyor. Terazi burçları, doğru iletişim dilini yakaladıkları kişiler için son derece korumacı, sahiplenici bir tutum sergiledikleri için Zodyak'ın ideal ev arkadaşları onlar arasından çıkıyor.

Haberin Devamı

AKREP BURCU
Yalnızlıktan hoşlanan akrep burçları, evleri içerisinde kendilerine özel bir alan olması halinde son derece uyumlu ev arkadaşları olabiliyor. Zodyak'ın asi çocukları olarak görülseler de içlerinde derin bir duygusallık barındıran bu burç grubu, bir kez sizi sahiplendikleri takdirde ideal ev arkadaşı olmaya aday gösteriliyor. Onlarla yaşarken kişisel eşyalarına ve özel alanlarına dokunmamaya ekstra özen göstermeniz, olası bir iç savaşın çıkmasını engellemek adına önem taşıyor.

YAY BURCU
Yılın çoğunu ev dışında geçirecek olan gezgin yay burçları, evde özgürlükten ve sık yalnız kalmaktan hoşlananlar için son derece uygun bir ev arkadaşı. Ancak tek kalmaktan korkuyorsanız kesinlikle yay burçlarınızdan uzak durmanız gerekiyor. Birlikte geçirilen zamanın kalitesine ve eğlencesine de özen gösteren yay burçları ile iyi bir ev arkadaşlığı sürdürmek için onlara ayak uydurmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

OĞLAK BURCU
Çalışkan ve disiplinli oğlak burçları da tıpkı başak burçları gibi bir arada yaşamanın son derece zorlayıcı olabileceği burç grupları arasında sayılıyor. Mali işler, gelir-gider hesabı gibi konularda gözünüz kapalı güvenebileceğiniz oğlak burcunu biraz da evin babası olarak görebilirsiniz. Bu burç grubu ile birlikte yaşayacaksanız bazı kesin kurallara uymayı da göze almanız gerekiyor. Örneğin; evin babası olarak hava kararmadan evde olmanızı istemesi son derece yüksek bir ihtimal...

BALIK BURCU
Terazilerden sonra en ideal ev arkadaşlarını balıklar oluşturuyor. Anaç ve duygusal yanları yengeçler ile benzerlik gösterse de onların aksine daha dışa dönük olan bakış açıları sayesinde onlarla anlaşması çok daha kolay oluyor. Onları üzecek hassas noktaları bildiğiniz ve bu noktalara hassasiyet gösterdiğiniz sürece balık grubundan ömürlük bir ev arkadaşı edinebilirsiniz.