Astroloji Kova burcu Hava grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Fiziksel özellikleri nelerdir? Sevgisini nasıl belli eder?

Kova burcu Hava grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Fiziksel özellikleri nelerdir? Sevgisini nasıl belli eder?

Paylaş
Kova burcu Hava grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Fiziksel özellikleri nelerdir? Sevgisini nasıl belli eder?

Kova burcu Hava grubudur ve Sabit bir burçtur. Yönetici gezegeni Uranüs'tür ve Uranüs de özgünlüğün gezegeni olarak bilinir. Renkleri yeşil ve turuncu şanslı günleri ise Pazar günüdür. Kova burcunun merak edilen arkadaşlık uyumunu ve fiziksel özellikleri hakkında merak edilenler.

Kova burcu sevdiği zaman bir iyi bir kötü davranabilir. Bu nedenle Kova burcunun duygularını anlamak oldukça zordur. 22 Ocak- 19 Şubat tarihleri arasında doğan kişiler Kova burcu olarak kabul edilir. 

Haberin Devamı

KOVA BURCU HAVA GRUBU MU?

Kova burcu Hava grubu burçlarından biridir ve serbest bir burçtur. Hava grubunun diğer burçları İkizler ve Terazi burçlarıdır. İletişimci, mantıklı ve objektif kişilerdir. Zihinsellikleri ön plandadır ve mantık dışı hiçbir şeye onay vermezler. Mesafeli olmaları bazen soğuk olmalarına sebep olabilir. Kendilerine hayran bırakırlar ve girdikleri her ortamda kendilerini gösterirler.

ARKADAŞLIK UYUMU NASILDIR?

Kova burcu erkeklerinin anlaşabildiği burçlar Yay, Terazi, İkizler ve Koç burcudur. Anlaşmasının en zor olduğu burçlar ise Akrep ve Boğa olarak karşımıza çıkar. Kova burcu özgürlüğüne düşkün olduğu için özgürlüğüne engel olacak kişiler ile asla anlaşamaz. Genellikle uyumlu olduğu evlendiği burçlar ise Başak, Akrep ya da Yengeç burçları olabilir. Bu burçlar ile Kova'nın cinsel bir çekimi vardır.

Haberin Devamı

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Kova burcunun fiziksel özellikleri genelde orta ya da uzun bir boydur. Düzgün bir bedenleri olur, koyu renk gözlere ve açık renk saçlara sahip olurlar. Özellikle Kova burcu kadınlarının yüzleri çok güzel ve belirgin hatlara sahip olur. Yaşlanıncaya kadar kendilerine çok iyi bakarlar ve metabolizmaları da oldukça hassastır.

SEVGİSİNİ NASIL BELLİ EDER?

Kova burcu erkekleri sevdiğini kendine bir yakınlaştırır bir uzaklaştırır. Yanınızda olmak istese de bazen uzak durarak kafa karıştırıcı tavırlar sergileyebilir. Özgürlüğüne düşkün olduğu için saplantılı ilişkilerden uzak durur. Aşık olduğu kişi kendilerine yaklaşırsa ve çok fazla ilgi gösterirse uzaklaşarak hemen vazgeçebilir. Kova erkekleri kendilerine değer veren ve bunu belli eden kadınlardan hoşlanırlar.

Kova kadınları ise kendilerine ilgi gösterilmesini isterler. Kova erkekleri gibi kısıtlanmaktan hoşlanmazlar ve istedikleri zaman yanında olunmasını istemedikleri zaman rahat bırakılmayı isterler. Bu nedenle Kova insanları ile ikili ilişkilerde anlaşmak bazen zor ve yorucu olabilir.