Astroloji Oğlak burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar Oğlak burcu oluyor?

Oğlak burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar Oğlak burcu oluyor?

Paylaş
Oğlak burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar Oğlak burcu oluyor?

Oğlak burcu 23 Aralık ile 20 Ocak arasının burcudur. Yönetici gezegeni Satürn olan oğlak burcunun şanslı sayısı da 8'dir. Oğlak burcu güçlü yapısı ve sorumluluk alma isteği ile ön plana çıkar. Oğlak burcu hangi ay ve özellikleri nelerdir sizler için ayrıntıları ile derledik.

Oğlak burcu Aralık sonu ve Ocak sonu arasının burcudur. Oğlak burcu olmak için 23 Aralık ve 20 Ocak arasında doğmuş olmak gerekir.

Haberin Devamı

 

OĞLAK BURCU HANGİ AY?

23 Aralık - 20 Ocak arasında doğum günü olan kişilerin burcu oğlaktır. Oğlak burcunun karşıt burcu yengeç, metali ile kurşun olarak tespit edilmiştir. Şanslı günü Cumartesi olan oğlak burçlarının şehirleri ise Madrid ile Bankok olarak bilinir.

 

HANGİ AY DOĞANLAR OĞLAK BURCU OLUYOR?

Aralık sonu ile Ocak sonu arasındaki kişilerin burcu oğlak burcu olur. Oğlak burcunun aralığı 23 Aralık ve 20 Ocak arasıdır. Bu tarihler arasında doğmuş olan herkesin burcu oğlak burcu olmaktadır. 

 

OĞLAK BURCU KADINI ÖZELLİKLERİ

Oğlak burcu kadını büyük hedefleri olan kadınlardır. Becerikli ve çalışkan olmaları sayesinde girdikleri her işte başarılı olmaları ve kendilerini göstermeleri mümkündür. Başarılı olmak için çok çalışan oğlak kadınları geleceklerini garanti altına almak isterler. Büyük resmi gören ve hayatını buna göre şekillendiren oğlak burcu kadını sevecen, neşeli ve huzurludur.

Haberin Devamı

Sahiplenme duygusunun yüksek olması sevdikleri tarafından eleştirilmelerine neden olsa da kıskançlıklarının önüne geçemezler. Dışarıdan soğuk ve sert gözükseler de sevdiklerine karşı oldukça sıcak davranırlar. Yüz hatları oldukça belirgin ve orantılı olan koç burcu kadını dikkat çekmeyi sever.

Fiziksel görünüme önem veren oğlak burcu kadınının bacakları güzeldir ve manken burcu olarak da bilinir. Oğlak burcu kadını için mahremiyete önem veren, sakin, romantik, duyguları önemseyen ve aşırı davranışlardan kaçınmayan kadın demek mümkündür.

 

OĞLAK BURCU ERKEĞİ ÖZELLİKLERİ

Oğlak burcu erkekleri karakteristik yüz hatları ve güçlü yapıları ile dikkat çeken erkeklerdir. İnatçı ve otoriter yapıları sebebi ile sert dururlar ve dışarıdan uzak görünürler. Aslında sevgi dolu ve merhametli bir kalpleri olmasına rağmen duruşları dışarıdan eleştiriye maruz kalmalarına sebep olur. Çekingen ve duygusal yapılarını sert duruşları ile kapatmaya çalışırlar.

Uzun boylu olan oğlak burcu erkekleri genelde çok kilo almazlar. Hırslı bir yapıya sahip olmalarından dolayı çalışkanlardır ve hangi işe girerlerse girsinler başarılı olurlar. Oğlak burcu erkekleri genellikle işlerinde yönetici olan kişilerdir. Çünkü oğlak burcu erkeği yönetmeyi ve sorumluluk almayı çok sever.

Haberin Devamı