Astroloji Sevmek ve sevilmek denildiğinde akıllara ilk gelen 5 burç

Sevmek ve sevilmek denildiğinde akıllara ilk gelen 5 burç

Paylaş
Sevmek ve sevilmek denildiğinde akıllara ilk gelen 5 burç

Bazı insanlar aşksız yaşayamaz. Onlar aşık olmayı ve birini sevmeyi çok severler. Aslında aşka aşık olan bu insanlar duygularını başkalarına aktarabilmek için elinden geleni yapar. Sevince son derece sadık olurlar. Uzun ve güzel ilişkilerin hayâlini kurarlar. Yalnız kalmak onlara göre değildir. Astrolojide de aşık olmayı çok seven burçlar var. En çok aşık olan burç hangisidir? sorusunun yanıtını Posta.com.tr okurları için derledik.

Aşık olmak çok güzeldir. Birine aşık olduğunuz zaman kendinizi bulutların üzerinde hissedersiniz. Duygularınızı paylaşmak ve başka birine hissettirmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.

Haberin Devamı

Aşık olmayı o kadar çok seversiniz ki yalnız kalmak ve tek başına zaman geçirmek korkulu rüyanız olur. Astrolojide de aşık olmadan duramayan adeta aşık olmaya aşık olan burçlar var. En çok aşık olan burçları merak ediyorsanız bu yazımızda bulabilirsiniz.

1-KOÇ BURCU

Koç burçları canlı ve coşkulu bir kişiliğe sahiptir. Genellikle kendisi gibi enerjik, canlı ve coşkulu insanlara aşık olurlar. Hayatını dolu dolu yaşamak isteyen Koç burçları, kendisi gibi olan insanlarla mutluluğu yakalar. Koç burçlarını sevdiğini ve sevildiğini belli etmek ister.

Sürekli partnerinin istediklerini yapmak için etrafında pervane olur. Koç burçları aşık olmayı o kadar çok sever ki onları asla tek başına göremezsiniz.

2- BOĞA BURCU

Haberin Devamı

Boğa burçları aşk yaşamayı çok sever. İlişkilerinde son derece sahiplenici olurlar. Aşkı tadını çıkara çıkara yaşamayı seven boğa burçları çok sabırlıdır. Boğa burçları kalbini açmayı, karşılıklı güven duymayı çok ister.

Kendisini gibi sabırlı ve duygularını belli eden bir partnerle olmak için can atarlar. Aşık olmak Boğa burçlarına huzur ve mutluluk veriri. Boğa burçları ile genellikle uzun soluklu bir ilişkiniz olabilir.

3- ASLAN BURCU

Aslan burçları, eğlenmeyi ve sosyalleşmeyi çok sever. Aşkı da genellikle bir eğlence olarak görürler. Aslan burçları aşık olduğunda hayatı başka yönlerden görür. Yanına tam bir oyun arkadaşı arar.

Birlikte eğlenebildiği ve güldüğü bir partnerle uzun zamanlarını geçirebilir. Partnerinizi her zaman el üstünde tutan Aslan burçları, her fırsatta sevgisini ve ilgisini gösterir.

4- AKREP BURCU

Akrep burçları, macerayı ve heyecanı çok sever. Aşkı da bir heyecan olarak görürler. Akrep burçları ilişkilerinde çok tutkulu olur. Hayatındaki insanı etkilemek için her şeyi yapar.

Akrep burçları sevdiği insanı önemser. Onunla vakit geçirmekten planlar yapmaktan hoşlanır. gerçekten gönülden bağlı olduğunda biraz kıskanç olabilir. Akrep burçları sevdikleri için adeta dünyayı yakar.

5- BALIK BURCU

Balık burcu her şeye aşık olabilir. Onlar güzel bir müziğe, bir tabloya ya da doğaya bile aşık olabilir. Derin hislerini kontrol edebilmekte zorlanır. Aşkı çok sevdiği için onlarla rüya gibi bir ilişki yaşayabilirsiniz. Balık burcunun kalbindeki derin hisleri yalnızca insana olan aşka tarif etmemiz mümkün değildir. O, kalbi aşk için çarpan tam bir aşk insanıdır.

Haberin Devamı