Astroloji Terazi burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar terazi burcu oluyor?

Terazi burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar terazi burcu oluyor?

Paylaş
Terazi burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar terazi burcu oluyor?

12 dilimlik Zodyak Takvimi herkes tarafından bilinir. Zodyak takviminde 12 tane burç bulunur ve her bir burcun kendisine has özellikleri vardır. Terazi burcu öncü burçlardan birisidir. Terazi burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar terazi burcu oluyor? Terazi burcunun özellikleri nelerdir? Terazi burcunun özellikleri hakkında merak edilenleri derledik.

Terazi burcu sonbaharı başlatır. Uyum ve denge arayışı içerisindedir. Terazinin elementi hava grubudur.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU HANGİ AY?

Terazi, Zodyak Takvimi’nde 12 tane burçtan birisidir. Terazi burcu aşkta ve işte her zaman doğru dengeyi arar. Terazi burcu Eylül ve Ekim aylarının belirli tarih aralıklarını kapsamaktadır. Tam bir sonbahar mevsiminin burcu diyebiliriz.

HANGİ AY DOĞANLAR TERAZİ BURCU OLUYOR?

23 Eylül ile 22 Ekim tarihleri arasında doğan herkes terazi burcu olmaktadır. Terazi, kova ve ikizler gibi hava grubudur. Adaletli olan bu burç, her zaman okumayı ve araştırmayı sever. Terazi güzellik ve sevgi gezegeni olan Venüs‘ten etkilenir. Kendine bakmayı ve bakımlı olan bir burçtur.

TERAZİ BURCUNUN ÖZELLİKLERİ

Terazi tüm potansiyellerini kullanmak için uğraşır. Sanatla, müzikle ve güzel alanlarda gelişmek için çaba gösterir. Doğası gereğiyle işbirlikçi olan Terazi burcu, takım içerisinde çalışmakta zorluk çekmez. Terazi'nin bir grupta olması ve çalışması önemlidir. Tek çalışmakta ve yalnız olmaktan korkarlar. Terazi burcu sembolüyle beraber simetri ve denge sahibidir.

Haberin Devamı

Olaylar karşısında tarafsızdır ve adaletsiz durumlardan hoşlanmaz. Çatışmaları hiç sevmezler ve genelde kaçınırlar. Terazi burcunda Venüs ve Satürn etkisi hakimdir. Venüs sevgi, uyum duygusallık, güzellik ve sanatı sembolize eder. Satürn güvenliği, sabrı ve bilgeliği sembolize eder. Terazi hava elementi olmasıyla beraber iletişim kolaylığı ve hafiflik verir.

TERAZİ BURCU OLUMLU ÖZELLİKLERİ

Terazi burcunun olumlu özellikleri arasında en göze çarpanı zeki ve akılcı olmaları yer alır. Saygılı, uyumlu, naif ve kibar karaktere sahiptir. Kalbi temiz ve iyi niyetli olarak bilinirler. Bu nedenle duygusal yapıya sahiptirler. Kültür ve sanata düşkünlükleri fazladır.

Tiyatroya gitmeyi çok severler. Estetik zevkleri güçlüdür. Terazi burcu, her zaman adalet ve eşitlik için uğraş verir. İyi bir dinleyici arıyorsanız Terazi burcu birisine hayatınızda yer vermelisiniz. Dinleme konusunda iyilerdir. Saygılı olduklarından konuşan kişiye saygısızlık yapmazlar.

TERAZİ BURCU OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ

Terazi burcunun en olumsuz özelliği kararsız olmalarıdır. Hızlı karar veremezler ve verdikleri karardan emin olmayabilirler. Keyiflerine düşkündürler ve duygusal olmalarıyla alınganlık yapabilirler. Umursamaz tavırlarıyla çevresindekileri rahatsız edebilirler. Keskin oldukları için konuşmaları zaman zaman kırıcı olabilir.

Haberin Devamı