Astroloji Yay burcu hangi ay? hangi ay doğanlar yay burcu oluyor?

Yay burcu hangi ay? hangi ay doğanlar yay burcu oluyor?

Paylaş
Yay burcu hangi ay? hangi ay doğanlar yay burcu oluyor?

Yay burcu özgürlüğe olan düşkünlüğü ile ön plana çıkan bir burçtur. 24 Kasım ve 22 Aralık arasında doğanların burcu yay olur. Eğer burcunuz yaysa özgürlüğünüzün önüne hiçbir engel koyulmasına izin vermiyorsunuz demektir. Yay burcu hangi aydır ve kadını ile erkeği hangi özelliklere sahip olur sizler için derledik.

Kasım sonu ile aralık sonu arasında doğanların burcu yay olur. Yay burcunun karşıt burcu ise ikizler burcudur.

Haberin Devamı

YAY BURCU HANGİ AY?

Yay burcu 24 Kasım ile 22 Aralık arasında doğan kişilerin burcudur. Eğer 24 Kasım ile 22 Aralık arasında bir günde doğmuşsanız burcunuz yay burcu demektir. Yay burcunun grubu ateş, renkleri ise mor ve turkuaz olarak karşımıza çıkar. Yay burcunun yönetici gezegenleri Neptün ve Jüpiter gezegenleridir. Yay burcu olan kişiler genelde el attıkları her işte başarılı olan kişilerdir. İçtenlerdir ve sıcakkanlı olduklarından herkesle samimi olabilirler.

HANGİ AY DOĞANLAR YAY BURCU OLUYOR?

Yay burcunun doğum zamanı 24 Kasım ve 22 Aralık zamanları arasında olmalıdır. Eğer doğum gününüz bu tarihler aralığında olursa burcunuz yay olur. Yay burcunun metali kalay, şanslı günü perşembe, şanslı sayısı 3, karşıt burcu ise ikizler olarak bilinmektedir. Kasım sonu ile aralık sonu arası yay burcuna denk gelir.

Haberin Devamı

YAY BURCU KADINI ÖZELLİKLERİ

Yay burcu olan kadınlar yetenekli, becerikli ve işlerinde de başarılı olurlar. Özellikle de felsefi konulara ayrı bir ilgi duyarlar. İyimser ve heyecanlı bir yapıya sahip olan yay kadını gençlik zamanlarında dikkatsiz olabilir. Yaşadığı her şeyden ders çıkarabilen yay kadını olgunlaştıkça ve yaşı ilerledikçe her konuda daha dikkatli olmaya başlar.

Yay kadını genelde uzun boylu ve güzel bir vücuda sahip olur. Çekici bir gülümsemeye sahip olan yay kadını fiziksel özelliğini karşı cinsi etkilemek adına kullanabilir. Yay kadınının olumsuz özellikleri arasında ise patavatsız ve tez canlı olmaları vardır. Özgürlükleri kısıtlandığı zaman huzursuz olurlar ve her şeyden vazgeçerler.

YAY BURCU ERKEĞİ ÖZELLİKLERİ

Yay burcu erkeği genelde sıradan yaşam istemez ve kendine farklı hobiler bulur. Genellikle bir yere bağlı kalmaktan hoşlanmazlar fakat sevdikleri zaman çok severler. Her zaman şanslı olacaklarını düşünseler de bazen kötü durumlar için hazırlıksız yakalanabilirler. Yay burcu erkeği temizdir ve ev hayatında da titizlik ister. Bir yerde uzun süre kalmayı tercih ederse eşyalarını hem şık hem de rahat seçer.

Gösterişten ve gelenekselden vazgeçemeyen yay burcu erkeği bu ikisini harmanlayarak kendine bir yaşam ortamı oluşturabilir. Özgürlüğüne düşkün olması aşk hayatında başarısız olmasına neden olsa da duygularını yaşamaktan hiçbir zaman vazgeçmez. Sevmeyi ve aşkı sevdiğinden sürekli birilerinden hoşlanabilir.

Haberin Devamı