Bakım Dişlerinizi en hızlı beyazlatan formül! Herkesin ihtiyacı olabilir…

Dişlerinizi en hızlı beyazlatan formül! Herkesin ihtiyacı olabilir…

Paylaş
Dişlerinizi en hızlı beyazlatan formül! Herkesin ihtiyacı olabilir…

Hızla bembeyaz dişlere sahip olmak bazen çok daha gerekli olabilir. Özel bir randevu ya da ani bir buluşmada sararmış dişlerinizle görünmek istemeyebilirsiniz. Bunun için hızla dişlerin beyazlatan bir yönteme ihtiyacınız varsa arada sırada kullanabileceğiniz bu yöntemle dişlerinizi hızla bembeyaz yapabilirsiniz. | Posta.com. tr Özel

Posta.com.tr | Bu yöntemi bir yere not etmeniz gerekebilir! Bir süredir ilgilenmediğiniz dişlerinizin iyice sarardığı fark ettiğinizde yeni diş macunları almak, dişlerinizi günde 2-3 kere düzenli ve uzun uzun fırçalamak dişlerinizi beyazlatmak için yeterli olmaz.

Haberin Devamı

Öncelikle belirtelim; dişleri beyazlatmak için en hızlı ve ideal yöntem elbette en yakın diş doktoruna giderek yaklaşık 40 dakika süren bir işlemle dişlerinizi temizletmek ve beyazlatmaktır ancak bir sebepten bunu yapamıyorsanız acil olarak dişlerinizi beyazlatacak bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Özellikle bir buluşma öncesi bembeyaz dişlere çok ihtiyacınız olabilir. Evde uygulayabileceğinizi bu doğal çözüm bunun gibi ani durumlar için harika bir kurtarıcı olabilir. Sadece birkaç dakikada çok daha beyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

SIK UYGULAMAK ZARARLI OLABİLİR

Bununla birlikte bilmeniz gereken en önemli nokta; doğal çözüm yollarının uzun süre kullanılmaması gerektiğidir. Dişiniz için özel olarak formüle edilmemiş doğal yöntemleri sık sık uygulamak diş minenize zarar verebilir.

Haberin Devamı

Ağız ve diş sağlığı sadece estetik açıdan değil genel sağlığınız açısından da çok önemli. Hiç geçmeyen boğaz ağrınızın ya da daha sık hasta olmanızın nedeni ağız sağlığınıza dikkat etmemeniz olabilir. Dişleri hızla beyazlatmak kolay bir çözüm olabilir ancak genel ağız sağlığınıza dikkat etmediğiniz sürece kalıcı değildir.

Evde dişlerinizi beyazlatmanıza yardımcı olacak birçok yöntem var. Bunlardan en hızlısı, hidrojen peroksit ve kabartma tozu ile yapılan beyazlatıcı macundur.

EN HIZLI DİŞ BEYAZLATMA YÖNTEMİ

  • 2 kaşık hidrojen peroksit
  • 1 kaşık İngiliz karbonatı

Hidrojen Peroksit, eczaneden alabileceğiniz ya da internetten sipariş edebileceğiniz renk açıcı etkisi olan açık mavi bir sıvıdır. İngiliz karbonatı yerine kabartma tozu kullanabilirsiniz. Malzemeleri bir kapta karıştırarak macun haline getirin. Dişlerinizi normal şekilde fırçaladıktan sonra bu macun ile dişlerinizi nazikçe temizleyin. Macunu 2-3 dakika dişlerinizde bekletebilirsiniz. Dişlernize hassas davranın, fırçasını dişlerinize bastırmayın.

2012 yılında yapılan bir araştırma, kabartma tozu ve hidrojen peroksit içeren bir diş macunu kullanmanın diş lekelerini azalttığını ve beyazlığı iyileştirdiğini buldu.

Anında sonuç veren bu yöntemi 1 hafta boyunca günde 1 kere uygulayabilirsiniz. Sıklıkla tekrarlamak diş minenize zarar verebilir. Sıklıkla diş sararması yaşıyorsanız diş hekimine danışmalısınız.

Haberin Devamı

LİMON KARBONAT BEYAZLATICI

  • 2 kaşık limon suyu
  • 1 kaşık karbonat

Evde diş beyazlatmak için hidrojen peroksit kadar etkili olmasa da limon ve karbonat karışımı da dişlerinizi beyazlatmak için etkili olabilir.

Bir çay kaşığı karbonatı bir kabın içerisine atarak üzerine limon suyunu ekleyin. Daha sonra karışımda köpükler oluşana kadar karıştırın. Daha sonra diş fırçanıza karışımdan bir miktar sürerek dişlerinizi fırçalayın. Ağzınızı iyice durulamayı ihmal etmeyin.