Bakım Yeni yıla bebek gibi bir ciltle girmenizi sağlayacak 4 yöntem

Yeni yıla bebek gibi bir ciltle girmenizi sağlayacak 4 yöntem

Paylaş
Yeni yıla bebek gibi bir ciltle girmenizi sağlayacak 4 yöntem

Yepyeni bir yıl kapıda... Yeni yılda kendimizin en güzel versiyonuyla süper bir yıl geçirmek için 2023 kararların arasında pürüzsüz cilt görünümü ile ışıldayan bir cilde kavuşmak yatıyorsa, şimdiden hazırlıklara başlamalısınız. Cildiniz için uygulayabileceğiniz doğal yöntemlerin yanı sıra kısa zamanda hızlı sonuç almanızı sağlayan medikal uygulamalar da var. Posta.com.tr okurları için cildinizi yeni yıl hazırlayacak son dönemi en popüler uygulamalarını hazırladık.

Bir yıl daha geride kalıyor. Heyecanla beklediğimiz yılbaşı akşamına sayılı günler var. Bu özel günde hepimiz yeni yılı en güzel halimizle karşılamak istiyoruz. Daha ışıltılı, parlak, sağlıklı bir cilt görünümü için henüz geç değil. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Reha Yavuzer yılbaşı akşamı cildimizin güzel görünmesi için yaptırabileceğimiz pratik ve iyileşme süresi kısa uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

Haberin Devamı

COOLASER: Amerika'da Kim Kardashian'ın güzellik sırrı olarak ortaya çıkan, Hollywood yıldızlarının gözdesi Coolaser, gelişmiş bir lazer teknolojisi. Coolaser’ın amacı deriyi yakmadan üst tabakanın uzaklaştırılması.

Bu işlem sonrasında alttan yeni, genç, daha parlak ve pürüzsüz bir cilt ortaya çıkar. Lazerin derin tabakalara yaptığı etki ise kolajen üretiminde artıştır. Kısaca Coolaser üst tabakayı yenilerken altta da yıllar içinde azalan kolajen dokunun yerine konulmasını sağlar.

En sık yüz ve el sırtına uygulanan bu özel lazer enerjisi sadece derinin üst tabakasını almakla kalmaz aynı zamanda derin tabakada mesajcı proteinleri aktive ederek yenilenme sürecini hızlandırır. Tüm vücuda uygulanabilen lazer diğer lazerlerden bu farkları ile ayrılırken aynı zamanda ısı hasarı da oluşturmaz.

Uygulama seans sayısı 1-6 arasında değişir.
Çoğu hasta 2 ve ya 4 seanslık protokole uygundur. Her seans ortalama 45-60 dk sürer.

Haberin Devamı

NEM ENJEKSİYONU: Nem enjeksiyonu deri kalitenizi koruyan, cilt altının su tutmasını sağlayan ve deri elastikiyetini artıran bir uygulamadır.

Tek seferlik bir uygulama ile 9-10 aya kadar etkinlik elde etmek mümkün.
Bilimsel çalışmalar düzenli yaptıranlarda cilt yaşında 3 yıla kadar gençlik tespit etmekte.

FROZEN FACE PRO: Radyofrekans ve elektropolasyon teknolojileri ile cilt bakımına enerjinin girdiği gelişmiş bir teknoloji olan Frozen Face Pro deri üzerindeki porların açılarak deri altına besleyicilerin daha hızlı ulaşmasını sağlar.

Ağrısız ve kolay olan bu uygulama başlangıçta 4 seans önerilir.

FROZEN KARBONDİOKSİT: Sıvı karbondioksit cilde verilince gaza dönüşerek ısıyı hızla düşürür ve deride soğuk şoka neden olur. Deri üzerindeki bu hızlı ısı kaybı başka hiçbir soğutucu sistem ile bu kadar hızlı olmaz.
Soğuk şok kolajen üretimini artırır, deride yağ üretimini azaltır, gözeneklerin daralmasına neden olur ve cildin sıkılaşmasını sağlar.
Çok kolay ve etkili bir yöntem olan Frozen C, 4 seans önerilir.