Yaşam BB, CC, DD kremler arasındaki farklar

BB, CC, DD kremler arasındaki farklar

Paylaş
BB, CC, DD kremler arasındaki farklar

6 yıl önce ilk olarak hayatımıza BB kremler girdi. BB kremlerin ardından CC kremler çıktı ve sonunda DD kremler görülmeye başlandı. Peki bu kremlerin arasındaki farklar nelerdir? İşte o farklar...

BB KREMLER İLE GÜZELLİK

Normal ve kuru ciltler için uygundur. BB kremlerde OG vardır. Bașlangıçta güney Kore’de popüler bir üründü. Daha sonra bir çok șirket tanıtımını üstlendi ve dünyaya yayıldı. Nemlendirici özelliği bulunan BB kremler SFT koruma içerir. Pürüzsüz bir cilt isteyen kadınlar için ideal bir üründür. Batı BB kremler ıșığa daha yakın iken, Asya BB kremler normalde, bir ıșık orta kapsama sahiptir. Normalde renk seçimi son derece solgun olanların yanı sıra mat cilde sahip olanlarda kullanabilir. BB kremler derinin büyük bir parçasını anti-aging özelliği ile nemlendirir. BB kreme bağlı olarak cildinizi aydınlatabilirsiniz. İçerisinde anti-aging ve anti-akne maddeler bulunur. Tam güneș koruması elde etmek için üründen 1 çay kașığı alın.SFT içeren bir makyaj ürünü ile karıștırabilirsiniz. Ya da bir güneș koruyucuyu cildinize uyguladıktan sonra üzerine BB kremi uygulayabilirsiniz.

RENK DÜZELTİCİ CC KREMLER

CC kremler kızarıklık solgunluk karanlık noktaları ve akne izlerini örtmek için geliyor. Nemlendirici özelliği ile SPT antiaging krem olarak kullanılabilir. Renk düzeltme BB kremleri ve CC kremler arasındaki farklılıklardan biridir. Yağlı cilt tipi için mükemmeldir. CC kremler genellikle BB kremden daha hafif kapsamaya sahiptir.Ancak bu evrensel bir doğru değildir. Bir serum yada losyon kullandığınızda aktif bileșenler bir fark yaratabilir ve cilde nüfus gerekir. CC kremin ise kapsama vermek için çok fazla nüfusa gerek yoktur. CC krem aktif maddeler içerir derinin parlamasını sağlar aynı zamanda kızarıklık tedavisinde kullanılır. Yeșil çay serumu içeren ürün C vitaminide içerir.

AYDINLATICI DD KREMLER

Aydınlatıcı ve anti aging özelliği ile DD kremler BB ve CC kremlerden doku olarak daha hafiftir. Kuru ve olgun ciltler için uygundur. İlk DD krem Julep'e göre 2013 yılında çıktı .Julep’ın, DD krem CC krem özelliklerini düzelterek renk ile BB krem cilt koruyucu özelliklerini birleștirmek gerekiyordu .

Haberin Devamı