Yaşam Çocuklara özel 'mini alışveriş merkezi'

Çocuklara özel 'mini alışveriş merkezi'

Paylaş
Çocuklara özel 'mini alışveriş merkezi'

15 Mart'ta kapılarını açacak olan Trump Towers bir ilke imza atıyor

Mecidiyeköy’deki Trump Towers’ın açılması için gün sayılıyor. Doğan Grubu’nun Trump International’la hayata geçirdiği Trump Towers, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşuyor. 15 Mart’ta kapılarını açacak alışveriş merkezinin en ilgi çekici bölümü 9 bin metrekarelik çocuk katı.

Haberin Devamı

Katta, dünyaca ünlü birçok markanın çocuklara yönelik mağazası ve restoranı var. Disney tiyatrosundan Buz Devri karakterlerinin eğlenceli oyunlarına kadar pek çok aktiviteyle bu kat çocukları açıldığı gün kendine bağlayacak!

Çocuklar Buz Devri’yle çılgına dönecek

Trump Towers pojesinin genel danışmanı ve FYP Danışmanlık Kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson alışveriş merkezindeki çocuk katını, alışveriş merkezinin içindeki ‘mini alışveriş merkezi’ olarak tanımlıyor. Füsun Yılmaz Phillipson “Bugüne kadar çocuklara ayrılmış alanlar vardı. Trump Towers’da ise sadece çocuklara ayrılmış bir kat var. 3 yaş dolduktan sonra çocuklar kendi istediklerini yapmak istiyorlar. 4-9 yaş arası çocuklar için moda, yeme-içme, eğlence hepsi burada. Kendilerini birey olarak özgür hissedecekleri bir kat burası” diyor.

Haberin Devamı

Trump Alışveriş Merkezi’nde çocuklar üçüncü katta adım atar atmaz eğlence başlayacak. Minikler önce 7’den 70’e herkesin tanıdığı Disney karakterleriyle yüzyüze gelecek. Başta Minnie, Mickey olmak üzere karakterler çocuklar için tiyatrolar yapacak, eğlenceler düzenleyecek. 630 koltuklu tiyatroda, günde en az 3-4 seans gösteri olacak. Türkiye’nin ilk ve tek Disney Tiyatrosu olacak bu bölümde, çocuklar Disney’in karakterleriyle tanışma fırsatı yakalayacak, fotoğraf çektirebilecek. Katın bir diğer ucunda ise Fox Entertainment’ın Buz Devri çizgi filmindeki karakterleri çocukları çılgına çevirecek. Çocuklar Buz Devri karakterlerinin dijital ortama taşınmış animasyonlarıyla eğitici oyunlar oynayacaklar.

D&R’da okuma günleri düzenlenecek

Katın orta kısmında 36 çocuk giyim markası bir araya gelecek. GAP Kids, Gymboree, Benetton, Imaginarium gibi pek çok mağazadan çocuklar dilediği gibi özgürce alışveriş yapabilecek. Çocukların sevdiği lezzetler de bu katta bulunuyor. Atıştırmalıklardan waffle, elma şekeri, dondurma, şeker satılan yerlerin yanısıra restoranların da sadece çocuklara hizmet veren bölümleri burada olacak.

Ramiz Köftecisi ilk kez Trump Towers’ın üçüncü katında Ramiz Çocuk Köfte’yi hizmete sokacak. Füsun Phillipson “Çocuklar eğlenirken eğlenceden kopmak istemiyorlar. Anne-babalarıyla yemek yeseler bile yaşıtlarını arıyorlar. Çocuk katında çocuklar eğlenirken, kendi porsiyonlarıyla yemek de yiyebilecekler” diyor. Dileyen çocuk D&R Kids’te vakit geçirebilecek. Çocukların okuyabileceği kitaplardan oluşan D&R Kids’te okuma günleri de düzenlenecek.

Haberin Devamı

Kartla alışveriş yapacaklar

Peki ya çocuklara göre tasarlanmış bu katta özgürce gezerken onlarla kim ilgilenecek? Füsun Phillipson “Trump markasının en önemli özelliği iyi bir yönetim sisteminin olması. Çocuk katında konsiyerj hizmetimiz olacak. Çocuklar ağabeyler ve ablalar eşliğinde gezebilecek, yemeklerini yiyebilecekler. Anne veya babalar alışveriş yaparken çocuklar da kendi katlarında vakit geçirebilecekler. Çocuklar konsiyerj eşliğinde dilediği kadar gezebilecek, istediği zaman tiyatroya girebilecek” diyor.

Aileler için ödeme şekli de problem değil. Çocuklarına bu kata özel bir kart tanımlatacaklar. Kartta ailelerin çocuklara yüklediği kadar para olacak. Çocuklar kartla alışverişlerini yapabilecek, yemeklerini karttaki paralarının hesabını bilerek yiyebilecekler. Füsun Phillipson “Türkiye’de artık çok fazla single baba var. Çocuklarını hafta sonu aldıklarında ne yapacaklarını bilmiyorlar.

Haberin Devamı

Geliştirdiğimiz bu konsept onların da hoşuna gidecek. Diyelim kız çocuğunuz tuvalete mi gitmek istiyor. Ablalar eşliğinde tuvalete gidebilecek. Çocuğunuzdan bir an olsun gözünüzü ayırmak istemiyor musunuz? Aileler için hazırlanmış lounge’da gözünüzün bir ucuyla çocuğunuzu da görebilirsiniz” diyor.

Doğum günü partileri için de özel

Aileler için en önemli organizasyonlardan biri de doğum günleri. Trump Towers, doğum günleri için sıradışı. Burada dileyen doğum gününü atölye odalarında yapabilecek, isteyen de kendi organizasyonunu çocuk katında tasarlayacak. Trump’ın çocuklar için sürprizleri bitmeyecek. Sosyal medyada da bir araya gelecek çocuklar için, Trump’taki mini alışveriş merkezinde yarışmalar, aktiviteler düzenlenecek. Çocuklar Trump Towers bu katına bayılacak!

Haberin Devamı

(26.02.2012 tarihli Pazar Postası'ndan alınmıştır.)