Egzersiz - Diyet Gece uyumadan önce yiyen göbek yağlarını eritiyor

Gece uyumadan önce yiyen göbek yağlarını eritiyor

Paylaş
Gece uyumadan önce yiyen göbek yağlarını eritiyor

Göbek bölgenizdeki yağlardan yoğurt kürleri sayesinde kurtulabilirsiniz. Metabolizmayı hızlandıran ve yağ yakımını destekleyen yoğurt kürleri sindirim sisteminin düzenli çalışmasına da yardımcı oluyor. Vücutta biriken ödem ve toksinleri de atan yoğurt kürü, kısa sürede vücudunuzdaki yağların parçalanmasını sağlar. Yoğurt kürleri ile zayıflamak istiyorsanız bu yazımıza bir göz atın.

Göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulmak ve fit bir vücuda sahip olmak istiyorsanız bu yoğurt kürleri tam size göre. Metabolizmayı canavar gibi yapan yoğurt kürleri sayesinde kilo verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kalori değeri düşük olmasının yanı sıra diyetisyenler tarafından önerilen yoğurt, besleyici ve tok tutucu özelliğiyle kilo vermeye yardımcı en ideal besinler arasında yerini alır. Ayrıca sağlığa da pek çok faydası bulunur.

Her öğünde 1 porsiyon olacak şekilde yağsız yoğurt yemek, yemeyenlere göre yüzde 22'den daha fazla kilo kaybına neden oluyor.

HIZLI METABOLİZMA İÇİN LİMON-YOĞURT

Limon ve yoğurt bir araya geldiğinde yavaşlayan metabolizmayı kısa sürede harekete geçirir. Düzenli tüketilmeye başlandığında hızlı bir şekilde göbek bölgesinde depolanan yağları parçalamaya başlar.

3 yemek kaşığı yoğurdu ve yarım limon suyunu bir kabın içerisinde karıştırın. İçini yarım çay kaşığı zerdeçal ekleyin. Gece uyumadan önce bu karşımı tüketin. 15 gün boyunca düzenli olarak tekrar edin.

Haberin Devamı

YAĞLARI PARÇALAYAN YOĞURT-MAYDANOZ-LİMON

Göbek ve basen bölgesinde biriken bölgesel yağlar aynaya her baktığınızda canınızın sıkılmasına sebep olabilir. Yoğurt, maydanoz ve limon kullanarak hazırlayacağınız kür sayesinde şıp diye zayıflayabilirsiniz.

1 adet limon, 1 kase yoğurt, 4 dal maydanoz ve 4 dal dereotunu bir kabın içerisinde karıştırın. Bu karışımı düzenli olarak gece uyumadan 3 saat önce tüketin. Haftada 2 kez tekrarlamayı unutmayın.

GÖBEK YAĞLARINI ERİTMEK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

  • Şekerli yiyeceklerden ve içeceklerden uzak durun.
  • Yağlı besinleri tüketmeyin.
  • Fast-food tipi beslenme denilen hazır gıdaları asla tüketmeyin.
  • Mutlaka her gün 2 litre su için
  • Düzenli ve dengeli beslenin
  • Lifli gıdaları bol miktarda tüketin.
  • Düzenli olarak yürüyüş ve egzersiz yapın.