Hayvanlar - Çevre Corona virüs korkusu yaşayanların kedileri için ücretsiz otel odası veriyor
Paylaş
Corona virüs korkusu yaşayanların kedileri için ücretsiz otel odası veriyor

İngiltere'de corona virüs salgını hızla yayılırken çoğu insan corona virüsün evcil hayvanlarına bulaşacağından endişe ediyor. Dünya Sağlık Örgütü'nün corona virüsün kedi veya köpeğe bulaşmayacağını açıklamasına rağmen hayvan sahipleri sevimli dostlarını korumanın bir yolunu arıyor. Evcil dostları için endişelenenlerin yardımına bir kedi oteli sahibi koşuyor ve kediler için ücretsiz oda veriyor.

Tüm dünyada hızla yayılan corona virüs korku saçmaya devam ediyor. İngiltere'de evcil hayvan sahipleri, hastalandıkları zaman sevimli dostlarına kimlerin bakacağı konusunda endişe duyuyor. Ancak bir kedi oteli sahibi, kendi başına yaşayan savunmasız insanlara ücretsiz olarak yardım etmek için devreye girdi. Sway'deki Hotel Cat, hepsi farklı temalarla dekore edilmiş ve hatta tam boy yataklarına ve düz ekran TV'lere sahip dünyanın en büyük kedi süitlerine sahip olduğunu iddia ediyor. Hotel Cat’in sahibi Jackie Ferrier, hastaneye gitmesi gereken ve kedilerine bakacak kimsesi olmayan bazı insanlara yardım etmek için ücretsiz hizmet sunuyor.

Haberin Devamı

Altı yıl boyunca kocası Tim Ferrier ile Hotel Cat'i yöneten Bayan Ferrier şunları ekledi:

"Corona virüs, eşi görülmemiş bir zamanda olduğumuz anlamına geliyor. Şimdi hepimiz bir araya gelmezsen bunun bir anlamı olmaz."

Kedi otelinin bir gecelik maliyeti genellikle 36 pound oluyor. Otelde kediler için film izleyebilecekleri süit odalar bile var. Bahçesinde ise odasında şezlonglar, çizikler, tırmanma ağaçları ve oyuncaklar var.