Hayvanlar - Çevre Ender görülen peçeli baykuş yaralı halde bulundu
Paylaş
Ender görülen peçeli baykuş yaralı halde bulundu

Manisa'nın Salihli ilçesinde doğada ender görülen ve yaralı halde bulunan peçeli baykuş, tedaviye alındı.

Salihli'nin Tekelioğlu Mahallesi’nde çiftçilikle uğraşan bir kişi tarlasında çalışırken, yaralı bir peçeli baykuş buldu.

Haberin Devamı

Duyarlı bir vatandaş tarafından koruma altına peçeli baykuş, Salihli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne getirildi. Burada Veteriner İşleri Müdürü Birol Avcı tarafından tedavi edilen peçeli baykuşun sol kanadının kırık olduğu tespit edildi.

Nesli tükenme tehlikesi altında olan peçeli baykuş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Peçeli baykuşun, tedavisinin ardından doğaya salınacağı öğrenildi.

TikTok'un içerik çeşitliliğini zenginleştiren ekip: NEDİR? TikTok hem sıra dışı içerikleri hem de hıza büyümesiyle uzun süredir gündemdeki yerini koruyor. Tabi bir içerik üretici olarak takipçi kazanmak ve bu platformdaki verimliliği artırmak da önemli. Biz de TikTok’ta içerik üretmenin önemi, TikTok’un içerik üreticilere sunduğu avantajlara ek platformda farklı tarzda içerikler üreten Nedir? kanalının doğuşu ve içerik tarzını Ediz Akatlar, Barış Dicle Sözbir ve Sahra Sözbir ile konuştuk.