Hayvanlar - Çevre Sokak köpeği gülümsemesi sayesinde yuva buldu
Paylaş
Sokak köpeği gülümsemesi sayesinde yuva buldu

Staffordshire cinsi köpekler kavgacı ve agresif tavırlarıyla biliniyor. Bu nedenle barınaklar onları bünyelerine aldıkları zaman tedirgin oluyorlar. Ancak Sybil isimli staffordshire cinsi sokak köpeği, içten gülümsemesi sayesinde kendine yuva buldu. Twitter'da kısa sürede viral haline gelen Sybil, herkesi kendine aşık etti.

Staffordshire cinsi köpek Sybil, Londra'daki All Dogs Matter ismli barınağa geldiğinde, herkes onun yuva bulmasının zor olacağını düşündü. staffordshire cinsleri, barınaktaki diğer köpeklerle pek anlaşamaz ve hep kavga çıkarırlar. Bu özelliklerinden dolayı çoğu barınak staffordshire cinsi köpeklerle sorun yaşayacaklarını bilir. Sybil ise sevimli gülümsemesi sayesinde barınakta fazla uzun kalmadı. Barınak görevlileri, gülümseyen köpeğin fotoğrafını Twitter'a koydu. Kısa sürede büyük bir ilgiyle karşılaşan Sybil'i Frankie Murphy isimli bir hayvansever sahiplendi.

Haberin Devamı

Posta

Frankie Murphy, 'Twitter'da çok ilgi gördüğünü fark etsek de hemen barınakla temasa geçtik. Onu ziyarete gittiğimizde adeta aşık olduk. Orada bekleme odasında oturuyorduk ve bizi görünce çok heyecanlandı' dedi.