Yaşam Imagineer Kids açıldı

Imagineer Kids açıldı

Paylaş
Imagineer Kids açıldı

İnteraktif aktiviteleri ve sürekli yenilenecek olan alanlarıyla Türkiye’nin ilk deneyimsel çocuk eğlence ve kültür merkezi unvanlı Imagineer Kids, 42 Maslak’ta kapılarını açtı

Imagine (hayal et) ve Engineer (mühendis) kelimelerinin birleşmesinden doğan Imagineer Kids, Türkiye’de bir ilk olarak dijital ve analog dünyayı birleştiren özel konseptleriyle 42 Maslak’ta açıldı.

Haberin Devamı

Ulusal Tarih Müzesi- Londra, Manhattan Çocuk Müzesi- A.B.D., Miami Çocuk Müzesi- A.B.D., Londra Bilim Müzesi- İngiltere gibi şehirlerin sergi, eğitim, eğlence, kültür ve aile aktivitelerini bünyesinde bulunduran örneklerle; eğlenirken öğrenmeyi odak noktasına alan Imagineer Kids, Türkiye’deki bu eksikliği tamamlamaya gönüllü oluyor. Mekan, yeni bir oluşum olarak, farklı ve özel deneyimsel alanlarda çocuklara modern ve eğlenceli yeni bir dünyanın kapılarını aralama hedefinde.

DÜNYACA ÜNLÜ LİSANSLI KARAKTERLER IMAGINEER KIDS'TE

Çocukların hayran olduğu dünyaca ünlü lisanslı karakterlerin bir arada bulunduğu özel bir çocuk dünyası olarak tasarlanan Imagıneer Kids; Cartoon Network, Oddbods, DC Comics gibi çok sevilen karakterleri çocuklarla buluşturuyor. Imagineer Kids’de, çocuk ve yetişkinler için sergilerin gerçekleştirileceği sergi alanı, çocuk tiyatroları, doğum günü odaları, özel temalı etkinlik alanları, sevdikleri lisanslı karakterlerle buluşacakları şov sahnesi bulunuyor. Çocukların kostüm karakterlerle birlikte hayal dünyalarındaki gibi doğum günü partileri düzenleyebileceği Imagineer Kids; küçüklerin keşif dünyalarına hitap ederken söyleşilere, atölyelere ve ayrıca iş dünyası içinde eğlenceli kurumsal etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Haberin Devamı