Yaşam Karar verin! Savaşalım mı? Sevişelim mi?

Karar verin! Savaşalım mı? Sevişelim mi?

Paylaş
Karar verin! Savaşalım mı? Sevişelim mi?

Dünyanın en yaygın sosyal ağlarından Twitter, Türkiye'de de kendi yıldızlarını yarattı.

AĞ'A TAKILANLAR

Haberin Devamı

@zodyaklı zodyakli@posta.com.tr

@zodyakli bu yıldızlardan biri. Tweetleri büyük ilgi görüyor binlerce takipçisi var. @zodyakli bundan böyle her pazar bu köşede Twitter’da geçen haftayı ele alacak. Yazılmış en iyi tweetleri derleyecek. Haftanın en komik ve en ilgi çekici tweetlerini köşesine taşıyacak.

Türk F-16 uçaklarının Suriye’ye hareket eden yolcu uçağını zorunlu indirmesi bu hafta sosyal medyada en çok tartışılan konu oldu.

@istiklalAkarsu: Suriye uçağını Ankara’ya zorla indirerek, “oğlum bak git” videosundaki temizlik görevlisi abi rolünden çıkıp kemerli ergen rolüne geçtik.

@FerdiCarrefour: Şamil Tayyar “Şam’a 3 saatte varırız” demiş. Egemen Bağış da “istersek Suriye’yi birkaç saatte yerle bir ederiz” diyordu... Ülke lise gibi.

Haberin Devamı

ş@mehmetensan: Suriye biraz akıllı olsa, gaz kaçağını çakmakla kontrol eden bir ülkeye bulaşmazdı. Gözümüz kara bizim...

ş@Telefizyon: Hem üç çocuk yapın diyorsunuz, hem de Suriye’ye savaş ilan ediyorsunuz! Kardeşim bir karar verin! Savaşalım mı? Sevişelim mi?

@SONSAYI: Beklenen açıklama Egemen Bağış’tan geldi: “Suriye’yi iki saatte yok ederiz”. Yok edeceği ülkede 7 milyon çocuk yaşıyor.

ş@jonturkdotcom: Türk F-16’larının Suriye uçağını inmeye zorlaması, Türkiye’nin Suriye’de uçuşa yasak bölge oluşturacağının işareti mi?

@sirin_saglam: Türk F-16 uçaktan yapılan arama foss çıkmış. Şimdi saçma sapan açıklama bekliyoruz.

ş@4islem_: Artık Türk F-16’larımız hava trafiğini denetleyip, çevirme yapabiliyor... Havada da adalet yok, karadaki gibi!

ş@my_ozkara: Ticari yere in! Türk F-16 pilotu...

HAFTANIN EN iLGiNÇ 5 TWEETi

@pinkfreud: Hangisi daha çok pişman ediyor, sorun çıkarıyor bilmiyorum. Uçları çıkmış ojeye yama yapmak mı, eski sevgiliyle yeniden birlikte olmak mı?

@action__man: Adamlar atomu parçalar biz toplumu, adamlar tanrı parçacığı arar biz insan parçacığı, adamlar gelecek için robot üretir biz koyun.

@UfkumKaya: Aşkı tene indiren her erkek yapayalnızdır aslında...

@can_alikaya: “Özledim” diyen kadına “ben de” denmez “neredesin” denir.

@aslidalan: Hangi dil anlatmaya yetkin yeterince sonsuzu...

Haberin Devamı

HAFTANIN EN KOMiK 5 TWEETi

@sydest: Çarşambayı sel almış, adamın evi barkı yıkılmış yok olmuş, anasına babasına ne oldu belli değil, hala bir yar sevdim el aldı diyor sefil.

@enes_plt: Bir ‘Türk tedavisi’ şekli der ki; git bir elini yüzünü yıka da gel, geçer.

@basarcankaya: Telefon icat olduğundan beri bilmem kaç küsur sene geçti şu kız arkadaşınla konuşurken arkadaşının kadın sesi taklidi yapması bitmedi.

@sleepershit: Sevgili Eros, oku atacağın yeri de mi biz göstereceğiz?

@dahianlamindade: Derdimi anlatacak kadar Türkçe biliyorum. Örneğin; “Muratgilin damından atlayamadım, liralarım döküldü toplayamadım.”

(21.10.2012 tarihli Posta Karnaval'dan alınmıştır.)