Pratik Bilgiler 2024’ün İlkbahar/Yaz Trendleri

2024’ün İlkbahar/Yaz Trendleri

Paylaş
2024’ün İlkbahar/Yaz Trendleri

Moda gurmeleri buraya! İşte 2024’ün İlkbahar/Yaz trendleri

Selin Öznesil – Posta.com.tr 2023’ün sonlarına doğru aslında sinyalleri verilen, istesek de istemesek de sosyal medya aracılığıyla maruz kaldığımız trendleri derledik. Bakalım bu sene ilkbahar/yaz sezonunda kafamızı her çevirdiğimizde göreceğimiz detaylar neler?

Haberin Devamı

Hadi başlayalım!

Kısa şortlar

Son zamanlarda çizmelerin popülerliğinin artmasıyla sıkça gördüğümüz mini mini şortları ilkbahar/yaz sezonunda da bol bol bizimle olacak…

Beyaz bembeyaz!

Beyaz… Beyazın zarafeti ve şıklığını gerek pul payetlerle gerek transparanlığıyla bol bol vitrinleri süsleyecek. Ama beyazı da kim sevmez ki! Şöyle bronz tenin üzerine bi’ düşünün… Miss!

Kadınların en büyük nimeti: Yüksek bel pantolon

Bu moda akımını kim tekrar geri getirdiyse ona şükranlarımı bir daha sunuyorum! Ve demode olmaması için dua ediyorum. Neyse ki bu sene bizimle… Hadi yine iyiyiz.

Güllerin İçinden Canııım!

Evet, MFÖ’nün de dediği gibi ‘güllerin içinden canımm’ bu sene kafamızı çevirdiğimiz her yerde gül detayı, gül desenlerini bol bol göreceğiz. Dişil enerjimize sağlık!

Haberin Devamı

Transparan etekler

Seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok fazla… Doğru kullanıldığında harikalar yaratıldığına hepimiz şahit olmuşuzdur. Tabii ki vahşetlere de…

Metalikler

Payetler, lame ve metalik işlemler modanın trend rotasından ayrılmıyor. Ama bu ışıltılı hayatı tabii ki de biz seçiyoruz…

Örgüler

Örgüler hayatımızın her alanında bizimle. İyi ki de öyle! Bu moda sektörünün en güzel hilesi olabilir. Dünyaca ünlü markaların en beğendiğiniz modelini ‘Anne bana bunu yapsana!’ diyebiliyorsunuz. Eğer yetenekliyseniz çat diye modeli çıkarabiliyorsunuz. Hem yazın hem de kışın, çok iyi değil mi? Bence süper.

Püsküller

Her an dansa hazır hissettiren püsküller! Havalı durdukları kadar taşıması da kolay olsa keşke. Yine ortaya çıkarttıkları enerjiyi seviyorum..