Pratik Bilgiler 272 Nerenin Alan Kodu? Nerenin Telefon Numarası? Afyon Şehrinin Telefon Kodu Nedir?

272 Nerenin Alan Kodu? Nerenin Telefon Numarası? Afyon Şehrinin Telefon Kodu Nedir?

Paylaş
272 Nerenin Alan Kodu? Nerenin Telefon Numarası? Afyon Şehrinin Telefon Kodu Nedir?

Türkiye'nin farklı şehirlerinin değişik numaralar üzerinden alan kodları bulunmaktadır. Aynı şekilde bu numaralar içerisinde 272 merak edilmektedir. Özellikle İnternetten araştırılan alan kodları içerisinde yer aldığını görmek mümkün. Bu numaradan hangi şehre ait olduğunu öğrenebilir ve buna göre değerlendirilebilir.

272 Nerenin Alan Kodu?

Haberin Devamı

272 Afyon şehrinin alan kodu olarak ön plana çıkıyor. Özellikle başına 0 sayısını getirmek suretiyle diğer kalan sabit numara ile beraber arama yapılabilir.

272 Nerenin Telefon Numarası?

0272 olarak aranması ile beraber Afyon şehrine bu şekilde ulaşım sağlamak mümkün. Amaca uygun şekilde resmi kurumlar ya da bireysel sabit numaralara bu şekilde ulaşım elde edilebilir.

Afyon Şehrinin Telefon Kodu Nedir?

Pek çok açıdan Afyon Türkiye'nin en önemli şehirleri içerisinde yer almaktadır. Sabit numaraları üzerinden bu şehre ulaşım sağlayabilmek için ise 272 alan kodu girmeniz gerekmektedir. Yani bu numara 0272 olarak sabit şekilde değerlendirir. Böylece sabit hattı numaraları ulaşım sağlanabilir ve amaca uygun şekilde farklı yerler aranabilir. Günün 24 saati boyunca arama imkanı da bulunmaktadır.

Haberin Devamı