Pratik Bilgiler 288 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Kırklareli şehrinin telefon kodu nedir?

288 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Kırklareli şehrinin telefon kodu nedir?

Paylaş
288 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Kırklareli şehrinin telefon kodu nedir?

Türkiye'de her ilin kendine özel plaka kodu olduğu gibi kendine özel telefon alan kodu da vardır. Özellikle iller arası arama yaparken alan kodları oldukça önemlidir. Birçok kişi internette 0288 alan kodunu aratıyor. Peki, 288 nerenin alan kodu? 288 nerenin telefon numarası? Kırklareli şehrinin telefon kodu nedir?

Telefonunuzun ekranında 0288 alan kodlu bir numara gördüğünüzde hangi ile ait olduğunu merak mi ediyorsunuz? Peki, 288 nerenin alan kodu? 288 nerenin telefon numarası? Kırklareli şehrinin telefon kodu nedir?

Haberin Devamı

0288 NERENİN ALAN KODU?

Pek çok kişinin merak ettiği 288 alan kodu Kırklareli iline aittir. Marmara bölgesinde yer alan Kırklareli şehrine bu alan kodu üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bu şehirden gelen aramalar ile beraber Kırklareli üzerinden arandığınızı anlamanız mümkün. Ayrıca Kırklareli şehrinin pek çok farklı ilçesine de yine bu alan kodu üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

İlçe alan kodu ile beraber sabit numara üzerinden Kırklareli’ndeki pek çok farklı numarayı güvenli biçimde aramanız mümkün. Yani bu alan kodu üzerinden size bir arama gelirse Kırklareli olduğunu anlayabilirsiniz.