Pratik Bilgiler 382 Nerenin Alan Kodu? Nerenin Telefon Numarası? Aksaray Şehrinin Telefon Kodu Nedir?

382 Nerenin Alan Kodu? Nerenin Telefon Numarası? Aksaray Şehrinin Telefon Kodu Nedir?

Paylaş
382 Nerenin Alan Kodu? Nerenin Telefon Numarası? Aksaray Şehrinin Telefon Kodu Nedir?

İnternetten araştırılan ve merak edilen alan kodları arasında 382 gelmektedir. Bu durum daha çok 0382 olarak öne çıkar. Sabit numaraları aramak için kullanılan alan kodları, günümüzde hala değerlendirilen önemli numaralar içerisinde yer alır. Bu alan kodunun hangi şehre ait olduğu öğrenilerek sabit hatlar çevrilebilir.

382 Nerenin Alan Kodu?

Haberin Devamı

382 Aksaray şehrine ait alan kodudur. Herhangi bir amaç altında farklı bütün sabit hatlara bu alan kodu üzerinden ulaşım sağlanabilir. Ancak doğru şekilde çevirmek için başına 0 rakamı gelmelidir. Yani 0382 şeklinde arama yapılmalıdır.

382 Nerenin Telefon Numarası?

Aksaray şehrine ulaşım sağlamak ve sabit hatları aramak için 382 alan kodu kullanılmaktadır. 0382 olarak değerlendirmek suretiyle bütün değişik sabit hatlara ulaşım elde edilebilir. Böylece resmi kurumlar ya da bireysel olarak bütün değişik numaralar aranabilir.

Aksaray Şehrinin Telefon Kodu Nedir?

İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan Aksaray özellikle Turizm bölgelerine yakınlığı ile bilinmektedir. Farklı sabit hatlara ulaşım elde edilerek bilgi alabilmek için 0382 alan kodu kullanılabilir. Başına 0382 alan kodu eklemek suretiyle arama gerçekleştirmek oldukça kolaydır.

Haberin Devamı