Pratik Bilgiler 43 nerenin telefon kodu? +43 alan kodu hangi ülkenin?

43 nerenin telefon kodu? +43 alan kodu hangi ülkenin?

Paylaş
43 nerenin telefon kodu? +43 alan kodu hangi ülkenin?

Alan kodları şehirlerin arasında daha popülerken ülkeler içinde kullanıldıkları bilinir. Ayrıca alan kodlarının akılda kalıcı olması işe yaramaktadır. Buna göre 43 alan kodunun bir ülkeye ait olduğu bilinmektedir. Bu ülkenin ismi ise Avusturya olarak dikkat çeker. 43 Nerenin Telefon Kodu? +43 alan kodu hangi ülkenin sizler için derledik.

43 alan koduyla bilinen ülkenin Avusturya olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanında 43 alan kodu sadece bir ülkede geçerli olarak karşımıza çıkar. Bundan dolayı Avusturya ülkesi alan kodu olarak 43 rakamını kullanır. Zaten alan kodları sabit özellikte olduğu için başka bir ülkede aynı kodu görmek mümkün değildir. Doğal olarak hiçbir karışıklık yaşama şansı olmadan alan kodlarını öğrenmek mümkündür.

Haberin Devamı

43 NERENİN TELEFON KODU?

43 alan kodunun geçerliliği Avusturya şehri için bulunmaktadır. Yani bu ülkeden yapılan sabit aramalı numaraların önünde 43 kodunu görme şansı vardır. Buna göre alan kodları telefon numaralarından önce gelmektedir. Çünkü ilk olarak alan kodları daha sonra ise telefon numaraları gelir. Buna göre rahat bir şekilde alan kodlarını anlamak mümkün olur.

Telefon kodlarının nereye ait olduğunu bilmek mümkündür ve buna göre bir sıralama vardır. Tabi şehirlerin alan kodları daha rahat anlaşılır. Ülkelerden ise daha az arama yapıldığı için bazı kodlar pekte bilinmez. Burada ülkenin ismi de son derece önem arz eder. Çünkü bazı ülkelerden arama gelme şansı daha fazladır.

 

+43 ALAN KODU HANGİ ÜLKENİN?

Haberin Devamı

Alan kodları arasında +43 olduğu da bilinir. Böyle bir alan kodundan arama geldiği zaman buranın Avusturya olduğu anlaşılmaktadır. Yani alan kodu ve ülke birbirini çağrıştıran unsurlar olarak bilinmektedir. Buna göre +43 denildiği zaman akıllara Avusturya ülkesi rahatça gelir.

Ülkelerin ilgi gören özellikleri içerisinde alan kodları oldukça önemli bir yerdedir. Çünkü alan kodunu bilmek hem merakı gidermeye hem de genel kültürü geliştirmeye yarar. Bir yerden telefon numarası üzerinden çağrı alındığında ise bunun nereden geldiği oldukça rahat şekilde bulunur.

+43 için bilinmesi gereken ülke Avusturya şeklinde karşımıza çıkar. Bundan dolayı Avusturya alan kodu +43 şeklinde akıllarda kalkmalıdır.