Pratik Bilgiler 434 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Bitlis şehrinin telefon kodu nedir?

434 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Bitlis şehrinin telefon kodu nedir?

Paylaş
434 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Bitlis şehrinin telefon kodu nedir?

Türkiye'de her ilin plaka kodu olduğu gibi yine her ilin kendine ait alan kodu vardır. Alan kodları telefon numaralarının başında yer alır ve hangi ile ait olduğunu gösterir. Son zamanlarda en çok merak edilenlerden birisi de 434 alan kodu. Peki, 434 nerenin alan kodu? 0434 nerenin telefon numarası? Bitlis şehrinin telefon kodu nedir?

Telefon kodları günümüzde aktif olarak kullanılıyor. İlleri tanımlamak için kullanılan alan kodları arasında 434 telefon kodu da bulunuyor. Peki, 0434 nerenin alan kodu? 0434 nerenin telefon numarası? Bitlis şehrinin telefon kodu nedir?

Haberin Devamı

434 NERENİN ALAN KODU?

434 alan kodu Bitlis iline ait bir telefon kodudur. Sadece Bitlis ili değil aynı zaman da Bitlis ilçeleri de bu alan kodunu kullanmaktadır. 434 telefon kodu ülkemize kayıtlı olan bir telefon alan kodudur.

0434 telefon kodu ile aranan kişiler alan kodunun nereye ait olduğunu merak etmektedirler. Eğer siz de 0434 telefon kodu ile arandıysanız Bitlis ilinden arandığınıza emin olabilirsiniz. Her şehrin kendine ait bir telefon alan kodu bulunur. Bitlis ili için de 0434 alan kodu verilmiştir.