Pratik Bilgiler 446 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Erzincan şehrinin telefon kodu nedir?

446 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Erzincan şehrinin telefon kodu nedir?

Paylaş
446 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Erzincan şehrinin telefon kodu nedir?

Türkiye'de her ilin kendine özel plaka kodu olduğu gibi kendine özel telefon alan kodu da vardır. Özellikle iller arası arama yaparken alan kodları oldukça önemlidir. Birçok kişi internette 0446 alan kodunu aratıyor. Peki, 446 nerenin alan kodu? 446 nerenin telefon numarası? Erzincan şehrinin telefon kodu nedir?

Telefonunuzun ekranında 0446 alan kodlu bir numara gördüğünüzde hangi ile ait olduğunu merak mi ediyorsunuz? Peki, 446 nerenin alan kodu? 446 nerenin telefon numarası? Erzincan şehrinin telefon kodu nedir?

Haberin Devamı

0446 NERENİN ALAN KODU?

446 numaralı alan kodu Erzincan şehrine aittir. 3 haneli olan alan kodları aramalarda 0 eklenerek 4 haneli şeklinde kullanılır. Gelen aramanın alan kodu 0446 ise bu aramanın Erzincan'dan yapıldığı bilinir.

0446 numaralı alan kodu ülkemizde yer alan Erzincan şehrine aittir. Başka bir şehirden Erzincan'da yer alan sabit bir numara aranmak istendiğinde Erzincan'ın alan kodu olan 0446 numarası kullanılmalıdır. Yapılacak olan arama bulunduğunuz şehrin sınırları içerisinde bulunuyor ise burada alan kodu kullanılmasına gerek yoktur.