Pratik Bilgiler İkizler burcu yükseleni nedir? Yükseleni Akrep olanların özellikleri nelerdir?

İkizler burcu yükseleni nedir? Yükseleni Akrep olanların özellikleri nelerdir?

Paylaş
İkizler burcu yükseleni nedir? Yükseleni Akrep olanların özellikleri nelerdir?

Burçlar, az ya da çok birçok kişinin ilgilendiği ve merak duyduğu bir alandır. Özellikle bu konuda kapsamlı bilgi edinmek isteyenler oldukça fazladır. Burçların özellikleri, hangi tarihte hangi burç denk geldiği gibi konuların yanı sıra yükselen burçlar da oldukça merak edilen konulardan biridir. Yükselen burçlar, burçları ve dolayısıyla kişinin birçok özelliğini etkilemektedir. İşte, tüm detaylar.

Yükselen burç, doğum tarihine göre değildir. Daha kişiye özel olan doğum anına göre belirlenir. Kişinin doğum anında doğu ufkunda yükselmekte olan burç, kişinin yükselen burcunu oluşturur. Astrolojide birinci evin de yöneticisi olarak bahsedilir. 

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU YÜKSELENİ NEDİR?

 Kişilerin doğum tarihleri burçlarını belirler. Ancak burcu aynı olan kişilerin yükselen burçları farklı olabilmektedir. Bu da doğum saatinden kaynaklanır. Bir kişinin yükselen burcunu öğrenmek istiyorsanız doğum tarihinin yanı sıra doğum saatini de öğrenmeniz gerekir. İkizler burcu olan bir kişinin yükselenleri, doğum saatine göre şu şekildedir:

00:00 ile 01:00 arası Kova

 

01:30 ile 02:00 arası Balık

 

02:30 ile 03:00 arası Koç

 

03:30 ile 04:00 arası Boğa

 

04:30 ile 06:00 arası İkizler

 

06:30 ile 08:30 arası Yengeç

 

09:00 ile 11:00 arası Aslan

 

11:30 ile 14:00 arası Başak

 

14:30 ile 16:30 arası Terazi

 

17:00 ile 19:30 arası Akrep

 

20:00 ile 22:00 arası Yay

 

22:30 ile 23:30 arası Oğlak

olarak 22 mayıs ve 31 mayıs arası doğan kişilerin yükselen burçlarıdır. Tıpkı bu şekilde 1 haziran - 11 haziran arası ve 12 haziran - 21 haziran arası saatlere göre yükselen burçlar değişmektedir. 

Haberin Devamı

YÜKSELENİ AKREP OLANLARIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

 Yükselen burcu, en az doğum burcu kadar etkindir. Burç belli karakter özelliklerini ya da diğer faktörleri belirlemede etkilidir ancak temel olarak en belirgin özellikler ve her detay yükselen burçlarla bir araya geldiğinde ortaya çıkar. Burcu ikizler olan, yükseleni akrep olan kişilerin temel özellikleri de oldukça önemlidir.

 Yükselen akrepler, hisleri ve sezgileri konusunda oldukça başarılıdır. Elektrik alamadıkları kişiye, asla yaklaşmazlar ve bunda da haklı çıkarlar. Birçok kişinin dışarıdan soğuk ve ketum olarak görebildiği bu kişiler, enerjilerinin barıştığı kişilerle de oldukça iyi anlaşırlar. Konuşmayı seven taraf olmak yerine dinlemeyi tercih eden taraf olurlar.

 Bağımsız bir ruha sahip olmaları da yükselen akreplerin en önemli özellikleridir. En zor özellikleri inatçı huyları ve bildiklerinden vazgeçmemeleridir. Yükselen akrep burcuna sahipseniz ister günlük ister haftalık olarak akrep burcu yorumlarını da takip edebilirsiniz.