Pratik Bilgiler Last name ne demek, Türkçesi nedir? Last name ne için kullanılır?

Last name ne demek, Türkçesi nedir? Last name ne için kullanılır?

Paylaş
Last name ne demek, Türkçesi nedir? Last name ne için kullanılır?

Last name İngilizcede sıklıkla kullanılan kelimeler arasındadır. Bir dili öğrenmek için öncelikle kolay ve kullanışlı kelimelerden başlanması gerekir. Last name de bu kelimelerden biri olduğu için genellikle herkes tarafından bilinir. Last name nedir ve ne için kullanılır sizler için derledik.

Last name kelimesi İngilizce kökenli bir kelimedir. Last name Türkçede soyad anlamına gelen bir sözcük olarak tespit edilmiştir.

Haberin Devamı

LAST NAME NE DEMEK, TÜRKÇESİ NEDİR?

İngilizce dili tüm dünya genelinde kullanılan bir dildir ve bu nedenle bilinmesi önemlidir. İngilizce öğrenirken kelimelerin anlamlarını doğru öğrenmek doğru anlaşabilmek için önemlidir. İngilizce öğrenmek için öncelikle genelde kısa ve daha çok kullanılan kelimelerden başlanır. Last name de İngilizce öğrenirken ilk öğretilen ve öğrenilen kelimeler arasında yer alır.Last name Türkçede kullanılan soyad ya da soy isim demektir. İnsanların soyadı yani soy isimleri İngilizcede last name olarak anlatılır. Birçok meslek için de İngilizce bilmek önemlidir ve meslek sahibi olmak isteyenler İngilizce öğrenmek isterler. En çok kullanılan kelimelerden başlayarak farklı bir dil öğrenmek daha kolaydır. Bu nedenle internet üzerinden İngilizcede en çok kullanılan kelimeler de birçok kişi tarafından araştırılır.

Haberin Devamı

LAST NAME NE İÇİN KULLANILIR?

Soyad kelimesi dilimizde sık sık kullanılan bir kelime olduğundan İngilizcesi de merak edilir ve araştırılır. Soyad insanların isminin yanında olur ve aileleri temsil eden bir isimdir. Bu nedenle de tanışırken insanlar genelde birbirlerine isimleri ile beraber soy isimlerini de söylerler. Soyad kelimesinin İngilizcesi last name olarak karşımıza çıkar.

Eğer İngilizce olarak birinin soyadını öğrenmek isterseniz ona last tname olarak soru sormanız gerekmektedir. Daha çok kullanılan kelimeleri öğrenerek İngilizceye daha hakim olmak ve daha temelden öğrenmek mümkündür. Bundan dolayı genellikle dil öğrenirken kişilere en çok kullanılan tanışma kelimeleri ve kendini tanıtma cümleleri öğretilir.

İngilizce dili hem ülkemizde hem de dünya genelinde öğrenilmesi gereken bir dil olarak kabul edildiği için araştırma yapan kişiler vardır. Bilmediğiniz ya da karıştırdığınız kelimelerin anlamlarına internetten bakarak ezber yapabilirsiniz. Last name kelimesinin Türkçesi soyad ya da soy isim olarak bilinmektedir.