Pratik Bilgiler Rasping nedir, nasıl uygulanır? Rasping zayıflatır mı?

Rasping nedir, nasıl uygulanır? Rasping zayıflatır mı?

Paylaş
Rasping nedir, nasıl uygulanır? Rasping zayıflatır mı?

Rasping, törpüleme sistemi olarak da bilinen bir zayıflama yöntemidir. Özellikle de bel, basen, karın ve sırt bölgesindeki yağların azalması için yapılmaktadır. Rasping, bölgesel incelme isteyenler için son dönemin en tercih edilen zayıflama uygulamalarındandır. Rasping nasıl uygulanır ve gerçekten zayıflatır mı sizler için derledik.

Rasping, genellikle bölgesel yağlanma şikayeti olan kişilere uygulanan bir yöntemdir. Raspingin en çok uygulandığı bölgeler arasında basen, karın, sırt ve bel bölgeleri vardır.

Haberin Devamı

 

RASPİNG NEDİR?

Rasping bir bölgesel zayıflama yöntemidir ve ülkemizde en çok basen bölgesi ile karın bölgesinde tercih edilir. Teknolojinin gelişmesi ile beraber zayıflama yöntemleri çoğalmıştır ve rasping de bu yöntemlerden biridir. Özellikle yağ dokusunun fala olduğu bölgelerde rasping uygulaması yapılır. Rasping seanslar şeklinde yapılan bir uygulamadır ve bu süreçte kişilerin beslenmelerine dikkat etmeleri sporu da aksatmamaları gerekir. 

 

NASIL UYGULANIR?

Kilo vermek isteyenlerin son dönemlerde ilgi gösterdikleri bir uygulamadır. Rasping daha çok bölgesel olarak incelmek isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Vücudun hangi bölgesinde yağ dokusu daha fazlaysa bu bölgelerdeki yağlar küçültülür ve kişilerin görünüm olarak incelmesi sağlanır.Teknolojinin de gelişmesi ile beraber zayıflama yöntemleri artmıştır. Rasping daha çok karın, basen ve bel bölgesinde tercih edilen bir uygulamadır. Uzman desteği ile gerçekleştirilen rasping daha ince ve sıkı bir vücuda kavuşmak için tercih edilmektedir.

Haberin Devamı

 

RASPİNG ZAYIFLATIR MI?

Rasping ile ilk seans sonucunda bile incelmeyi fark etmek mümkündür. Özellikle de bölgesel yağlanmadan şikayetçi olan kişilerin yağlarının erimesine ve sağlıklı kilo vermesine yardımcı olan bir uygulamadır. Seanslı bir uygulama olduğundan seanslar arasında kişilerin beslenmelerine dikkat etmeleri de önemlidir. Rasping yaptıran kişilerin uygulamanın daha iyi sonuçlar vermesi için bol su tüketmeleri gerekir.

Rasping, bölgesel incelmede son zamanlarda en çok tercih edilen uygulamalardan biridir. Fakat kişi rasping ile istediği görünüme kavuştuktan sonra yeniden beslenmesini değiştirir ve sporu da bırakırsa bölgede tekrar yağlanma olabilir. Vücudun sağlıklı bir görünüme kavuşması için beslenme ve düzenli hareket ediyor olmak önemlidir. Rasping gibi uygulamalar kişilerin yalnızca sıkılaşmasını sağlar ve fit bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.