Yaşam Rocky ayağa kalktı

Rocky ayağa kalktı

Paylaş
Rocky ayağa kalktı

Almanya'da 3 yaşındaki Rocky isimli köpeğinin hastalığına çare bulamayan Demir Gurbet Dilek, geldiği Diyarbakır Hayvan Hastanesi’nde köpeğinin kafa travmasından kaynaklı ödem sorunu olduğunu öğrendi. Tedavi edilen Rocky, yeniden ayağa kalktı.

1850 EURO İSTEMİŞLER

Haberin Devamı

Almanya'da yaşayan Demir Gurbet Dilek'in çok sevdiği köpeği Rocky 3 ay önce kayboldu. 10 gün sonra bulunan köpekte bir tuhaflık vardı. Sahibi Dilek'in ifadesiyle "Durgun, iştahsız, halsizdi. Verilen komutları almıyordu." Rocky’yi Almanya'da iki kez veteriner hekime gösteren Dilek sonuç alamadı, üstüne köpeğinin hastaneye yattığı takdirde en az 1850 Euro masraf çıkacağını söylediler. İş için Diyabakır'a gelmek zorunda olan kadın, köpeğini de yanına almaya karar verdi.

BURADA DERMAN BULDUK

Burada Rocky’yi Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne teslim etti. Çekilen radyolojik görüntülerde, Rocky'nin kafa travması geçirdiği, kafanın hareketsiz eklem bölgesinde ayrılma olduğu ve ciddi ödem oluştuğu fark edildi. Yapılan tedavi sonuç verdi. Rocky şimdi 'otur' denilince oturuyor; 'kalk' denilince kalkıyor. Gurbet Dilek ise çok mutlu "Almanya ve Avrupa diyorsunuz ama köpeğimin dermanını Diyarbakır’da buldum" dedi.

Haberin Devamı