Seyahat Balayı tatili planları için aşk dolu rotalar

Balayı tatili planları için aşk dolu rotalar

Paylaş
Balayı tatili planları için aşk dolu rotalar

Düğün sezonunun açılmasıyla tüm çiftlerin gözü, hayallerini süsleyen rüya gibi bir balayında. Çiftlerin evli olarak geçirecekleri ilk tatil heyecanı için işte birbirinden güzel yurtiçi rotalar...

Yazın en güzel zamanları kına, düğün gibi tatlı heyecanların yoğunluğuyla geçiyor. Öncesinde çiftlerde büyük bir gerginlik ve stres yaratan güzel heyecanlar bittiğinde, geriye derin bir yorgunluk, beraberinde gelen rahatlama ve rüyaları süsleyen balayı heyecanı kalıyor. Tatilbudur.com; çiftlerin evli olarak geçirecekleri ilk tatil yolculuğu için yaz otelleri ve kültür turları için popüler tatil rotalarını listeledi.

Haberin Devamı

Düğün stresini yazın sıcacık kumlarındave serin sularında geçirmek isteyenler için Marmaris, Datça, Bodrum, Belek, Kemer, Side ve Fethiye gibi noktalar öne çıkarken; rüyalar bölgesi Kapadokya’da rengarenk balon görüntüleriyle unutulmaz bir kültür turunda keşfe çıkmak isteyen çift kaşifleri bekliyor.

Yaz turizminde turizmin başkenti sayılan Bodrum; her sene olduğu gibi bu sene de tatilcilerin gözdesi. Bu yaz gerçekleşecek olacak ve rengarenk görüntülere sahne olacak festivalleriyle Bodrum, farklı bütçe tarzlarına uygun paketler sunuyor.

Huzurlu koyların adresi Marmaris berrak suları ve mavi bayrak denizleriyle dinlenmek isteyenlerin ilk tercihlerinden biri.

Yurdun güneyinde ada hayatının yaşandığı en güzel bölgelerden Datça, dinginlik arayanların favorisi.

Haberin Devamı

Tatil de olsa sporu bırakmak istemeyenlerin tercihi geniş ve dünya standartlarındaki golf sahalarıyla Belek.

Tatilden doğa, deniz, kum, alışveriş, kültür turu gibi zengin beklentileri olan tatil çiftleri ise Side’ye yükseliyor.

Düğün masraflarının bunalımına giren çiftler erken rezervasyon fırsatları ve ve farklı ödeme seçenekleri ile tatillerini çok daha uygun fiyata getirebilir.