Yaşam Tanfer Klinik Hülya Cap'ta kupalar sahiplerini buldu

Tanfer Klinik Hülya Cap'ta kupalar sahiplerini buldu

Paylaş
Tanfer Klinik Hülya Cap'ta kupalar sahiplerini buldu

16 Nisan 2016 Cumartesi günü Hülya Avşar'ın katılımı ile gerçekleşen kupa töreninin ardından yapılan Garden Party cemiyet hayatının ünlü isimleri ile renklendi...

Tanfer Klinik & Hülya Senior Tenis Cup geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.

Haberin Devamı

Turnuvada kupalar; Tanfer Klinik Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Nihat Tanfer, Tanfer Klinik CFO’su Seycan Tanfer, TED Yönetim Kurulu Üyesi Işık Tok ve Hülya Avşar’ ında katıldığı törenle sahiplerini buldu.

Ümit Davala – Filiz Taçbaş – Hülya Avşar – Dr. Nihat Tanfer – Seycan Tanfer

Türkiye Tenis Federasyonu denetim ve gözetiminde,Tanfer Klinik’ in ana sponsorluğunda ve TED Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Tanfer Klinik&Hülya Cup Senior Tenis Turnuvasının ödül töreninde konuşan Tanfer Klinik CFO su Seycan Tanfer, ‘’Hülya Cup Tenis Turnuva’sı ana sponsorluğumuzun çıkış noktası; ihtiyaç sahibi ve yetenekli gençleri desteklemek ve turnuva gelirinin başarılı, yetenekli ve dar gelirli aileye mensup gençlere tenis bursu için kullanılmasıdır.’’ dedi.

Haberin Devamı

Seycan Tanfer – Hülya Avşar – Dr. Nihat Tanfer

HÜLYA AVŞAR: "HAYATTA DEĞER VERDİĞİM 2 ŞEY VAR; AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI, TENİS"

Tanfer Klinik&HülyaCup SeniorTenis Turnuvası boyunca tüm rakiplerini yenerek finale kalan Hülya Avşar, sporu desteklemeyi de bir sosyal sorumluluk olarak gördüğünü ve hayatta değer verdiği iki şeyin “Ağız ve vücut sağlığı ile tenis‘’ olduğunu söyledi.

Avşar, Türkiye’nin ağız ve diş sağlığında lider kuruluşlarından biri olan Tanfer Klinik’in sosyal sorumluluk projesine destek vermesinden çok mutlu olduğunu ifade etti. Turnuvanın ana sponsoru Tanfer Klinik Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nihat Tanfer, ödül töreninde yaptığı açıklamada “Bir yanda spora destek, diğer yanda ise geleceğinin şekillenmesine katkıda bulunduğumuz gençlerimiz... Bunlara vesile olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz ” dedi.

40 FARKLI KATEGORİDE 600 TENİSÇİ

Turnuva da, 40 farklı kategoride 600 tenisçi ve Behzat Gerçeker , Ümit Davala gibi isimler de oynadı. Tanfer Klinik&HülyaCup Tenis Turnuvası ödül töreni ardından yapılan garden party cemiyetten Zeynep Toker, sanatçı Filiz Taçbaş gibi isimler ile renklendi.

Zeynep Toker

Özlem Suer – Aylin Görgün – Birhan Ülke