Yaşam Timberlake fotoğraf yarışması açıyor

Timberlake fotoğraf yarışması açıyor

Paylaş
Timberlake fotoğraf yarışması açıyor

ABD'li aktör ve pop şarkıcısı Justin Timberlake fotoğraf tutkunlarını yeni filmi "In Time"dan esinlenerek, bir fotoğraf göndermeye davet ediyor

Sanatçı tarafından seçilecek 5 katılımcının yanı sıra en yüksek oyu alan 5 başvuru da finale kalacak. Toplam 10 finalist arasından seçilecek fotoğraf, kasım ayında sanatçının facebook sayfasında profil resmi olarak kullanılacak.

Haberin Devamı

Silikon Vadisi merkezli uluslararası bir şirkette pazarlama direktörü olarak görev yapan Burcu Çetin, 6 Grammy Ödülü ve 2 Emmy Ödülü

Justin Timberlake’in yeni filmi ’In Tıme’, 28 Ekim’de ABD ve Kanada’da sinemalarda olacak. Aksiyon ve gerilim yüklü bu filmde Timberlake, hayatını dakika dakika yaşayan Will Salas karakterini canlandırıyor. Film, zamanın tam anlamıyla para olduğu, yaşlanmanın ise 25 yaşında durdurulabildiği bir gelecekte geçiyor. Hayatta kalabilmenin tek yolunun daha fazla zaman kazanmak, çalmak ya da miras almaktan geçtiği anlatılıyor. Zenginlerin ölümsüz olduğu bu dünyada insanlar hayatları için mücadele etmek zorunda kalıyor."

"YARATICILIĞINIZA SINIR KOYMAYIN"

Justin Timberlake, fotoğrafçıları yeni filmi ’In Time’dan esinlenerek, ’her saniyenin işlediği’ni ifade eden bir fotoğraf göndermeye davet ediyor. Bu bir anı yakalamak ya da bir fırsatın kaybedilmesi olabilir.

Haberin Devamı

Timberlake, başvurular arasından 5 finalist seçecek. Bunun yanı sıra internet üzerinden yapılacak değerlendirmede en yüksek oyu alan 5 nitelikli başvuru da finale kalacak. Toplam 10 finalist arasından bir kazanan seçilecek ve kazanan fotoğrafçının çalışması Kasım ayında Justin Timberlake’in 12 milyondan fazla takipçisi olan facebook sayfasında profil resmi olarak kullanılacak ve bu sayede fotoğrafçı uluslararası bir ün kazanacak. 10 finalistin fotoğrafı Los Angeles’da ’In Time’ filminin galasında gösterilecek ve sanatçının sosyal medya kanallarıyla resmi internet sitesinde de yer alacak.

Yarışmayla ilgilenen fotoğrafçılar başvurularını 10 Ekim’e kadar Türkçe dil desteği mevcut "www.talenthouse.com" sitesinden yapabilecek.