Yaşam Uçuş bilgilerine cepten ulaşın

Uçuş bilgilerine cepten ulaşın

Paylaş
Uçuş bilgilerine cepten ulaşın

TAV Havalimanları, işlettiği tüm havalimanlarında uçakların iniş-kalkış ve yolcu hizmetlerini mobil uygulamaya taşıdı. Akıllı cep telefonları ve tablet bilgisayarlara ücretsiz yüklenen uygulamalarla uçuş bilgilerine anında erişmek mümkün

TAV Bilişim Genel Müdürü Binnur Güleryüz geliştirilen uygulama ile havayolu ulaşımını tercih edenlerin ilk kez bu kapsamda ve içerikte bilgiye ulaşabileceklerini ve seyahatlerde artık kendilerini daha rahat hissedeceklerini söyledi. Güleryüz, "Uçuş bilgilerini anında görüntüleyebileceğiniz Blackberry uygulamamızın yanı sıra iPad/iPhone/Android uygulamalarıyla sektörümüzde bir ilki gerçekleştirdik. Kendi geliştirdiğimiz uygulamalar TAV Havalimanları bünyesinde yolcu memnuniyetine verdiğimiz önemin de en büyük göstergesi. Amacımız yolcularımızın yolculuklara keyifle başlayıp sonlandırmasıdır" dedi.

Haberin Devamı

TAV Bilişim tarafından geliştirilen iPad/iPhone/Android uygulamalarıyla iç hatlar ve dış hatlarda giden ve gelen uçak bilgilerini listelenebiliyor; arama yapılabiliyor. Ayrıca havalimanına ulaşımla ilgili olarak HAVAŞ, metro ve araç kiralama bilgileri görülebiliyor. Havalimanında geçiş üstünlüğü, transfer, hızlı check-in gibi ayrıcalıklar sunan TAV Passport Kart’la ilgili bilgi edinmek; havalimanlarının bulunduğu kentlerin en popüler alışveriş merkezleri, müzeler ve restoranların adres ve iletişim bilgilerini görmek de mümkün. Uygulamalar iPhone, Blackberry ve Android için TAV Mobile; iPad için ise TAV Airports isimleri ile indirilebiliyor.

İNDİRİMLER CEPTE

TAV Mobile uygulamalarıyla duty-free mağazalarındaki güncel indirimler, havalimanlarında bulunan mağazaların listesi ve yerleşimi kolayca bulunabiliyor. Bu uygulamalarla havalimanlarında düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi edinmek, ihtiyaç duyabileceğiniz restoran, ATM, bilet satış noktaları, özel lounge’lar, kayıp eşya bürosu gibi hizmetlere erişim bilgisini görmek mümkün. Yolcular havalimanının işaretlendiği Google Maps üzerinde seyahat güzergahını TAV Mobile üzerinden belirleyebiliyor. Blackberry uygulamasıysa da uçuş bilgileri anında görüntülenebiliyor.

Haberin Devamı

TAV Mobile uygulamaları TAV Havalimanları’nın işlettiği İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes; Tunus’ta Enfidha ve Monastır; Gürcistan’da da Tiflis ve Batum havalimanlarını kapsıyor.

DHA