Yaşam Uzun kirpikler için 6 ipucu

Uzun kirpikler için 6 ipucu

Paylaş
Uzun kirpikler için 6 ipucu

Dahiyane rimel hileleri, besleyici ürünler ve bazı basit makyaj tüyolarıyla hep hayalini kurduğunuz o mükemmel ve uzun kirpiklere kavuşmanız için bir araya getirdiğimiz aşağıdaki 6 mükemmel tüyoya göz atın

Şeffaf bir primer kullanın.

Ekstra uzun kirpikler için rimeli uygulamadan önce primer rimel sürün.

Kirpik kıvırıcınızı ısıtın.

Kirpik kıvırıcınızı kullanmadan önce saç kurutma makinesiyle ısıtın. Kirpik kıvırıcınızın sıcak olması kirpiklerinizin daha uzun süre kıvrık kalmasını sağlar. Bir nevi kirpikleriniz üzerinde sıcaklıkla şekillendirme aleti kullanmışsınız gibi.

Kirpiklerinizi tarayın

Daha net bir görünüm ve rimelin kirpiklerde kümelenmesini önlemek için rimeli uygulamadan önce ve sonra kirpiklerinizi taramalısınız.

Bebek pudrası numarası

Kirpiklerinize rimel uygulamadan önce bebek pudrası serpiştirin. Bu işlem kirpiklerinizin kabarmasını sağlayacak. Ardından rimeli uygulayınca kirpikleriniz daha kalın gözükecek.

Kirpiklerinizi hintyağıyla nemlendirin

Hintyağı, parlak ve hacimli kirpiklere kavuşmanızı sağlayan folikül uyarıcı ve besleyici özelliktedir. Yatmadan önce temiz bir fırça veya kulak pamuğuyla hintağını kirpiklerinize uygulayın. İsterseniz hintyağını uygulamadam önce içine birkaç damla E vitamini veya aloe vera ekleyebilirsiniz. Bir gece gözünüzde kalsın ve sabah ılık suyla durulayın.

Hacim için limon kabuğu kullanın

Limon kabuğu kirpiklerinize hacim katar. 1 yemek kaşığı kurutulmuş limon kabuğunu birkaç gün hintyağı veya zeytinyağında bekletin. Bu karışımı kirpiklerinize uygulayın, bir gece bekletin ve sabah durulayın.

Mynet

Haberin Devamı