Yemek Cafe de Paris soslu antrikot nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta cafe de Paris soslu antrikot tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Cafe de Paris soslu antrikot nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta cafe de Paris soslu antrikot tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Cafe de Paris soslu antrikot nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta cafe de Paris soslu antrikot tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta programında bugün gelinler cafe de Paris soslu antrikot tarifi yapıyor. Ekran başında izleyen seyirciler ise internette cafe de Paris soslu antrikot tarifi araştırıyor. Peki, cafe de Paris soslu antrikot nasıl yapılır? Her lokmasında ayrı lezzet alacağınız cafe de Paris soslu antrikot tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Akşam yemeklerinin vazgeçilmezi haline gelecek cafe de Paris soslu antrikot tarifi, misafirlerinize hazırlayabileceğiniz ve şık sunumlar eşliğinde servis edebileceğiniz bir tarif. Peki, cafe de Paris soslu antrikot nasıl yapılır? Tadına doyamayacağınız cafe de Paris soslu antrikot tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

CAFE DE PARIS SOSLU ANTRİKOT TARİFİ

Cafe de Paris soslu antrikot malzemeler

  • 3 adet antrikot (veya bonfile)
  • 100 gr tereyağı
  • 70 gr krema (1/3 su bardağı)
  • 50 gr rokfor peyniri
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 2 diş sarımsak
  • 15 gr hardal (1 yemek kaşığı)
  • Bir kaç dal dereotu

CAFE DE PARIS SOSLU ANTRİKOT YAPILIŞI

  • Etleri tuz karabiber ve zeytinyağında 1 saat kadar marine edin.
  • Sarımsağı soyun ve ezin, dereotunu ince ince kıyın.
  • Kremayı, toz baharatları, sarımsak ve hardalla kaynama noktasına getirin.
  • Kısık ateşte içerisine tereyağını ekleyin ve sürekli karıştırarak eritin.
  • Rokfor peynirini ezerek kremaya ekleyin ve karıştırarak yedirin.
  • Eti çok sıcak tavada önlü arkalı mühürleyin.
  • Tuz ve karabiber, dereotunu da ilave edip etle birlikte servis edin.
SIRADAKİ HABER