Fransız usulü kızarmış ekmek tarifi

Tadını çok seveceğiniz ve günün her saati afiyetle yiyebileceğiniz kızarmış ekmek tarifi oldukça basit ve bir o kadar lezzetli bir tarif. Sevdiklerinize hazırlamak için kızarmış ekmek tarifi arıyor ya da kızarmış ekmek nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Kızarmış ekmek yapılışı ve püf noktaları haberimizde.
25 Kasım 2020 , Çarşamba 15:17
Hem pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz hem de lezzetle yiyebileceğin kızarmış ekmek tarifi özellikle kahvaltıların vazgeçilmezi. Sevdiklerinize hazırlamak için kızarmış ekmek tarifi arıyor ya da kızarmış ekmek nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Kızarmış ekmek yapılışı ve püf noktaları haberimizde.
Kızarmış ekmek tarifi
Kızarmış ekmek malzemeleri
- 1 yumurta
- 7 yemek kaşığı süt
- 1 tatlı kaşığı bal
- 4 dilim tost ekmeği
- 40 gram tereyağı
- Tarçın
- Akçaağaç şurubu
Kızarmış ekmek yapılışı
Yumurtayı bir kasede kırıp iyice çırpın. İçerisine bal, süt ve tarçını ekleyin ve çırpmaya devam edin. Tost ekmeklerini önlü arkalı karışıma bulayın. Bir tavada tereyağı eritip ekmekleri önlü arkalı kızartın. Servis ederken üzerine akçaağaç şurubu gezdirin.
BUNLARI DA OKUYUN
-
Bufalo kanatları nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta bufalo kanatları tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası
-
Barbunya pilaki nasıl yapılır? Barbunya pilaki tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası
-
'Bugün ne pişirsem' diyenlere günün menüsü (24 Mayıs 2022)
-
Borcamda kek nasıl yapılır? Borcamda kek tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası
-
Truff nasıl yapılır? Truff tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası