Yemek Güveçte arap tava nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta güveçte arap tava tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Güveçte arap tava nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta güveçte arap tava tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Paylaş
Güveçte arap tava nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta güveçte arap tava tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta programında gelinler bugün güveçte arap tava tarifi yapıyor. Ekran başında izleyen seyirciler ise güveçte arap tava tarifi araştırıyor. Peki, güveçte arap tava nasıl yapılır? Her lokmasında ayrı lezzet alacağınız güveçte arap tava tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Akşam yemeklerinize lezzet katacak güveçte arap tava tarifi, hem sık sunumu hem de lezzetiyle sofraların baş tacı oluyor. Peki, güveçte arap tava nasıl yapılır? Tadına doyamayacağınız güveçte arap tava tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Haberin Devamı

GÜVEÇTE ARAP TAVA TARİFİ

Güveçte arap tava malzemeler

  • 500 gram kıyma
  • 4 adet patates
  • 2 adet kapya biber
  • 2 adet çarliston biber
  • 1 adet soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 kahve fincanı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 2 adet domates
  • 2 su bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

GÜVEÇTE ARAP TAVA YAPILIŞI

  • Bir kaba kıyma, küp küp doğranmış patates, yemeklik doğranmış biberler, soğan, sarımsak ve küp küp doğranmış domates ve etin malzemeleri ekleyip iyice karıştırın.
  • Daha sonra güveçlere paylaştırın.
  • Güveçte istemezseniz tüm malzemeyi karıştırdıktan sonra fırın tepsisine yayabilirsiniz.
  • Önceden ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin.