Yemek Pişmaniye kurabiye nasıl yapılır? Pişmaniye kurabiye tarifi, yapılışı, malzemeler

Pişmaniye kurabiye nasıl yapılır? Pişmaniye kurabiye tarifi, yapılışı, malzemeler

Paylaş
Pişmaniye kurabiye nasıl yapılır? Pişmaniye kurabiye tarifi, yapılışı, malzemeler

Küçükten büyüğe herkesin severek yiyeceği pişmaniye kurabiye tarifi, hem kolayca yapılan hem de çok lezzetli kurabiyelerden birisi. Peki, pişmaniye kurabiye nasıl yapılır? Misafirlerinizin tarifini isteyeceği, kokusuna ve lezzetine doyum olmayan pişmaniye kurabiye tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Çay ve kahve keyfinize keyif katacak pişmaniye kurabiye tarifi, basit malzemelerle hazırlayacağınız enfes bir lezzet. İşte, pişmaniye kurabiye tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Haberin Devamı

PİŞMANİYE KURABİYE TARİFİ

Pişmaniye kurabiye malzemeler

  • 250 gram margarin (Tereyağı da olur)
  • 1 çay bardağı sıvı yağ (100 ml)
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 paket vanilya
  • 4 su bardağı un (Standart su bardağı 200ml)

Kurabiyeleri bulamak için;

  • 1 çay bardağı hindistan cevizi
  • Yarım çay bardağı pudra şekeri

PİŞMANİYE KURABİYE YAPILIŞI

  • Öncelikle oda sıcaklığında olan margarini kaseye alın.
  • Tüm malzemeleri ekleyip yoğurun, yuvarlak şekil verip tepsiye dizin.
  • 20 dakika fırında beyaz kalacak şekilde pişirin.
  • Sonra kaseye hindistan cevizi ve pudra şekeri ekleyip karıştırıp sıcak sıcak kurabiyeleri bu harca bulayın.
  • Servise hazır.