Yumuşacık bir lezzet: Bıldırcın tarifi
MasterChef Türkiye yarışmasında yapılan bıldırcın tarifi birçok kişi tarafından merak edildi. Sevdiklerinize hazırlamak için bıldırcın tarifi arıyor ya da bıldırcın nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Bıldırcın tarifinin püf noktaları için "Bıldırcın tarifi: Bıldırcın nasıl yapılır?" haberimize bir göz atın.
27 Eylül 2020 , Pazar 23:56
Yumuşacık eti ile tam bir lezzet şöleni yaşatan bıldırcın tarifi evde kolaylıkla yapılabilen bir tarif. Sevdiklerinize hazırlamak için bıldırcın tarifi arıyor ya da bıldırcın nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Bıldırcın tarifinin püf noktaları için "Bıldırcın tarifi: Bıldırcın nasıl yapılır?" haberimize bir göz atın.
Haberin Devamı
Bıldırcın tarifi
Bıldırcın malzemeleri
- Yarım yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 4 tane bıldırcın
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
Bıldırcın yapılışı
Bıldırcınları ikiye ayırın içini temizleyin. Suyun altında yıkayın. Tuz, karabiber, kırmızı toz biber ve sıvı yağ ile karıştırın. Tepsiye dizin üzerine tavada erimiş tereyağını sürün. 180 derecede 45 dakika boyunca üzeri kızarana kadar pişirin.
BUNLARI DA OKUYUN
- Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Cem Yılmaz ve yeni sevgilisi Mert Demir aynı karede!
- Yaptığı diyetle 20 kilo veren Bergüzar Korel'den şimdi de 'Bahar detoksu'! Zayıflığının sırrı yumurtanın içine koyduklarında saklı
- Yıldız Tilbe dişsiz halini paylaşmasıyla Seda Bakan'dan destek gecikmedi
- Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç’la ev sahibi mahkemelik oldu! 'Evimi gasp etti, gecekondu kirası veriyor'
- Serdar Ortaç 'Para' açıklamasıyla gündeme gelmişti! Şimdi de 'Tinder' yorumuyla gündem oldu