Magazin Yaşamdan Hikayeler, Lütfiye Pekcan'ın sunumuyla başlıyor

Yaşamdan Hikayeler, Lütfiye Pekcan'ın sunumuyla başlıyor

Paylaş
Yaşamdan Hikayeler, Lütfiye Pekcan'ın sunumuyla başlıyor

Yaşamdan Hikayeler, milyonlarca seyircinin gerçek yaşam hikayelerini canlı yayında gerçek kahramanların katılımıyla ekranlara taşıyacak.

Yıllardır medya dünyasında hem haberci hem programcı olarak yer alan ve kadın sorunlarını çok iyi bilen gazeteci ve yazar Lütfiye Pekcan'ın hazırlayıp sunacağı Yaşamdan Hikayeler, ekranlara ve gündüz kuşağına yepyeni bir soluk getirecek.

Yaşamdan Hikayeler, kadınlara içinde bulunduğu zor zamanlarda destek olan, onlara yol gösteren bir program olacak. Yaşamdan Hikayeler'de kadınların sesine kulak veren Lütfiye Pekcan canlı yayında avukat, dedektif ve psikiyatrist gibi uzmanlar yardımıyla kadınlara rehber olacak.

Yaşamdan Hikayeler’de ayrıca gerçek yaşam hikayeleri docu-reality tarzı ile ekranlara taşınacak. 15 dakikalık bu bölümde seyircilerin gerçek hikayelerini film gibi anlatılacak.

Yapımcılığını birçok başarılı projeye imza atan Hülya Sepken (Ph Yapım) üstlenecek. Ph Yapım bu proje ile ekibine sektörün çok değerli habercilerini de katarak büyümeye devam ediyor.

LÜTFİYE PEKCAN KİMDİR?


TRT Haber Merkezi'nde muhabir olarak medya dünyasına adım atan Lütfiye Pekcan, aynı zamanda Reha Muhtar ile Ateş Hattı programına yapımcı olarak imza attı... SHOW TV, CNN TÜRK ve FOX TV'de haber yayın koordinatörü, TV8, CİNE5 ve D Prodüksiyon'da program müdürü olarak görev yaptı.

SHOW TV’de bir dönem Ateş Hattı ve TRT'de Manşettekiler programını hazırlayıp sunan Pekcan, Kosova Savaşı'ndan, Öcalan'ın yargılandığı İmralı Davası'na kadar tarihte derin izler bırakan pek çok olayı canlı yayınlarla olay yerinden milyonlara aktardı.
Gazeteci olarak hep halkın içinde olan Pekcan, gündüz kuşağında kadınlara yönelik çok sayıda programa da imza attı… Kadın sorunlarını iyi bilen ve bu konuda çok duyarlı olan Lütfiye Pekcan bu deneyimlerini yazdığı “3 Kadın 1 Ölüm 1 Sır” adlı romanla okuyucuları ile paylaştı…

Lütfiye Pekcan evli ve 1 çocuk annesi...

Haberin Devamı