Türkiye (Son Dakika) Yaşlı adam yanmaktan son anda kurtarıldı

Yaşlı adam yanmaktan son anda kurtarıldı

Paylaş
Yaşlı adam yanmaktan son anda kurtarıldı

Kadıköy'de 2 katlı bir binada devrilen mumdan dolayı yangın çıktı. Alevlere uykuda yakalanan yaşlı adamı itfaiye ve polis ekipleri yanmaktan son anda kurtardı

Fikirtepe Mahallesi Hızırbey Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı binada saat 04.30 sıralarında iddiaya göre, devrilen mumdan dolayı yangın çıktı. Kısa sürede alevler tüm binayı sardı. Çevreden geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri içeride mahsur kalan 72 yaşındaki Şaban Çelik’i alevlerin arasından çıkardı. Yanmaktan son anda kurtarılan ve yoğun dumandan etkilenen Çelik, olay yerinde hazır bekletilen ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İtfaiye erleri yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrası yangını kontrol altına aldı.

'BÜYÜK PANİK YAŞADIK'

Alevlerden dolayı büyük panik yaşadığını söyleyen bir mahalle sakini, "Yanan yer terk edilmiş bir bina. İçeride Şaban adında yaşlı adam yaşıyordu. O da evi mumla aydınlatıyordu. Söylenene göre devrilen mumdan dolayı yangın çıkmış. Çevreden geçenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Biz de büyük panik yaşadık" diye konuştu.

Haberin Devamı

DHA