Yaşam Yaz bitmeden mobilyanızı hesaplı değiştirin

Yaz bitmeden mobilyanızı hesaplı değiştirin

Paylaş
Yaz bitmeden mobilyanızı hesaplı değiştirin

Farklı tasarımlarla yaşam alanlarını değiştirmeyi hedefleyen Buka, yazın son döneminde evinde değişiklik yapmak isteyenlere indirim fırsatı sunmaya devam ediyor.

Akıllı değişim konseptiyle öne çıkan ve her eve uyum sağlayabilecek ürünleriyle sayısız alternatif sunan Buka, evini yenilemek isteyenlere ve yeni evlenecek çiftlere özel fırsatlar sunmaya yazın son döneminde de devam ediyor. Tüm oturma grubu, sehpa ve Hoppekids çocuk mobilyası ürünlerinde geçerli olan kampanya kapsamında yüzde 35 indirim fırsatı elde edilecek. Yemek odalarında ise yüzde 15 indirim uygulanacak.

Haberin Devamı

500’den fazla kumaş seçeneği

Buka koltuklarından satın alanlar, aynı zamanda sunulan ilave kılıflarla mobilyalarının tarzını istedikleri zaman özgürce değiştirebiliyor ve mekâna bambaşka bir hava getirebilme imkânı elde ediyor. Kolaylıkla değiştirilip, yıkanabilen veya kuru temizleme yapılabilen kılıflar pratik kullanımlarıyla günlük hayatı kolaylaştırıyor. 500’den fazla kumaş ile birbirinden farklı renk ve desen seçeneği bulunan Buka’da aynı zamanda kumaş çeşitliliği mevsimlere göre mobilyalarda kışın sıcak, yazın serin dokuyu yakalama fırsatı sunuyor.