Can Kantar - Sigorta Media "İyi ki sigortalıyım"
HABERİ PAYLAŞ

"İyi ki sigortalıyım"

‘İyi ki sigortalıyım’ dediğinizde demek ki başınıza bir olay gelmiştir. Tabi ki kimse başına kötü bir şey gelsin istemez. Ama insanlar her gün binlerce riskle karşı karşıya kalıyor. Kötü durumlar kadın-erkek, yaşlıgenç, felaket din, ırk, mezhep ayrımı da yapmıyor. Tüm bunlar için en iyi güvence ise sigorta yaptırmak. Sigortacılar bu durumlar için; “Her şeyi tekrar yerine koymak sigorta ile mümkün. Siz sadece canınızı koruyun” diyor. Ülkemizde sigorta bilinci ne yazık ki yeterli düzeyde değil. Yılda bir defa da olsa “Sigorta Haftası” ile bireylere sigortanın sağladığı güvenceyi hatırlatmakta fayda var.

Haberin Devamı

Gerçi bu yıl Pandemi nedeniyle etkinlik zamanında kutlanamadı ve ekim ayına ertelendi. Fakat bu yıl sigortalı olmanın faydalarını COVID 19, sel, yangın ve dolu felaketlerini yaşayarak gördük. Türkiye Sigorta Birliği sponsorluğunda hazırlanan “İyi ki Sigortalıyım” programının bölümleri Sigorta Haftası ile sosyal medyada ve YouTube kanallarında paylaşılmaya başlandı.

Programda toplumda sigorta bilincinin yaygınlaşmasına yönelik branş bazında bölümler var. Sigortalanmanın faydalarını bizzat olayları yaşayıp mağduriyeti sigorta ile karşılanmış kişilerin ağzından dinleyeceğiz. Sokak röportajları, uzman görüşleri ile dopdolu içerik sizleri bekliyor olacak.

KAZALARA KARŞI YOL ARKADAŞINIZ ‘FERDİ KAZA SİGORTASI’

HDI Sigorta, ürün ağına bir yenisini daha ekledi. Şirket, Ekim ayı itibarıyla yeni ürünü Yol Arkadaşım Ferdi Kaza Sigortası’nı müşterilerine sunmaya başladı. Beklenmedik bir kaza anında oluşabilecek muhtemel hasarı ve mağduriyeti en aza indirebilmek adına tasarlanmış Yol Arkadaşım Ferdi Kaza Sigortası; kapsamlı asistans hizmetleri ve uygun fiyatı ile mevcut Ferdi Kaza ürünlerinden farklılaşıyor.

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, ‘‘Sigortalılarımızın ihtiyaçlarını görüp, hayatlarını kolaylaştıracak alternatifler sunmak temel hedefimiz. Ürün ağımızı ve hizmet kalitemizi arttırırken; müşterilerimize birçok ayrıcalık ve kolaylığı bir arada sunmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder