Candaş Tolga Işık Aklınızı mı kaçırdınız siz?
HABERİ PAYLAŞ

Aklınızı mı kaçırdınız siz?

Haberi okumuşsunuzdur, Malatya’da Alevi vatandaşlarımızın evini işaretleyen şahıs mahalleye güvenlik korucusu aldırmak için algı yaratmaya çalışan bir mahalleli çıktı... Zanlı ifadesinde mahalleye güvenlik korucusu istediklerini, alamayınca mahallenin güvenli olmadığı algısını oluşturmak için böyle bir işe girdiğini anlatmış. Dahası kapıları işaretleyen bu dangalak güvenlik güçlerine ihbarı yapan muhtarın yeğeni çıkmış.

Yine dün İstanbul’da Alevi bir askerimizin şehit cenazesine devlet protokolünün katılmadığı iddiası vardı. O da gerçek çıkmadı. Kendi çıkarları için Alevi vatandaşlarımız üzerinden provokasyon yapmaya kalkanlar bilmelidir ki oynadıkları bu oyun hem çirkin hem de çok tehlikeli bir oyundur. Ne bu millet ne de bu devlet bu oyuna izin vermez.

Haberin Devamı

BURASI TWITTER!

Nefis bir paylaşıma denk geldim, Türkiye’nin popüler medyası Twitter bu kadar güzel tarif edilebilirdi: “Burası Twitter, burada yalanı önce söyleyen kazanır.”

KÜTÜPHANE VE KAHVEHANE

Ankara’da 44, İstanbul’da 51, İzmir’de 42 kütüphane varmış. Türkiye genelinde 1413 kütüphane… Peki kahvehane rakamlarını biliyor musunuz? Sıkı durun: Ankara’da 21 bin, İstanbul’da 34 bin, İzmir’de 7 bin, Türkiye genelinde 700 bin! Söyleyeceklerim bu kadar. Kaynak: Uyandırma Servisi.

O KULÜPLERİ VAR EDEN GEÇMİŞLERİ SAYIN BAŞKAN!

Arda Turan’ın Galatasaray’a dönüşü Başkan Mustafa Cengiz’e takıldı. Cengiz önceki gün geçmişe değil geleceğe yatırım yapacaklarını söyleyerek Arda’yı istemediğini ifade etti. Başkan, Arda’yı istemeyebilir ama bu nasıl bir söylem! Bu camiaları var eden anlı şanlı mazileri…

O mazilerde imzası olan oyuncular, yöneticiler, teknik direktörler, emekçiler… Fenerbahçe Emre’ye, Beşiktaş Burak’a kapılarını açarken Galatasaray’ın kulübüne madden ve manen büyük katkısı olmuş bir evladına karşı bu tavrı çok yanlış.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder