Candaş Tolga Işık Apo'nun yolu
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Öcalan bütün Türkiye halklarına selam söylemiş... Ve aleykümselaaaam!

*

Bizden de selam olsun... Kenya’da uçağa Kürt binip uçakta “Benin annem de Türk’tü...” diyene...

*

Selam olsun... Yola Marksist-Leninist ideolojiyle çıkıp yolda İslami demokrasiye karar kılana...

*

Selam olsun... ‘Bölücü’ olarak başladığı kariyerini ‘birleştirici’ olarak sürdürene...

*
[[HAFTAYA]]

Selam olsun... Bebek katili... Katil Apo... Bölücübaşı... Teröristbaşı... İmralı canisi derken... Önce ‘İmralı’ ardından ‘Öcalan’ en nihayetinde kendisine ‘Sayın Öcalan’ dedirtmeyi başarana...

*

Selam olsun... 30 yılda hayatını kaybeden 15 bin insanın kanı ellerindeyken “Kan dökülmesin, dökülen kan hepimizin kanı...” diyerek, ‘hepimizi’ dumur edene...

*

Doğrudur, o ezberlediğiniz klişelerin hepsi doğrudur! “Barış istiyoruz...” “Kardeş kanı dökülmesin istiyoruz...” “Analar ağlamasın istiyoruz...” Hatta biliyor musunuz bu uğurda değil Öcalan’la gerekirse şeytanla bile görüşülsün istiyoruz.

*

Ama ‘enayi’ yerine konmayı hiç istemiyoruz! Çünkü biz kimin kim olduğunu çok iyi biliyoruz... “Öcalan’la görüşülsün” dediysek “Başımıza taç edilsin” demedik!

*

Balık hafızalı olabiliriz ama kusura bakmasınlar kuş beyinli değiliz! Hem de hiç değiliz...

NOT: Devlet Bahçeli dün miting yaptı. O kadar bağırıyordu ki ne söylediğini anlayamadık. Bir ara “Vur de vuralım öl de ölelim” diye bir slogan atıldı. Devlet Bey “Onun da zamanı gelecek” dedi. Yok arkadaş; yeteri kadar vurulduk, yeteri kadar öldük. Ne olur artık kimse vurmasın, kimse ölmesin!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder