Candaş Tolga Işık Ben olsam ekran görüntüsü alır çerçeveletirim
HABERİ PAYLAŞ

Ben olsam ekran görüntüsü alır çerçeveletirim

Survivor’ın tanınmış yüzlerinden Hakan Hatipoğlu kardeşimizle Fazıl Say’ın sosyal medyadaki polemikleri çok konuşuldu. Hakan, Fazıl Say’a kendisini tanımadığı için sitem etmiş, sallamış. Yahu Fazıl Say dediğin adam Chopin nocturnlerini bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi yorumlayan müzisyen dendiğinde tüm dünyanın mutabık olduğu müzisyen...

Fazıl Say dediğin adam Batı müziğini icra ederken Batılıların ceketini ilikleyerek dinlediği... Fazıl Say dediğin adam dünyanın birçok yerinde Türkiye’den daha çok tanınan bir Türk... Şöyle düşün Fazıl Say dediğin adam İstanbul’da yaşayan Mozart...

Haberin Devamı

Ben olsam ekran görüntüsü alır çerçeveletirim

Fazıl Say dediğin bu toprakların gördüğü, görebileceği en kıymetli sanatçılardan... Yanlış anlaşılmasın, ne Hakan kardeşimizi ne de yaptığı işleri küçümsüyorum. Lakin muhatabının Turabi olmadığını bilmesinde fayda var! Kıymetli kardeşim, sen boşver kendini anlatmayı, laf yetiştirmeye çalışmayı... Hâlâ orada duruyorken Fazıl Say’ın sana verdiği cevabın ekran görüntüsünü al, çerçeveletip duvara as. İleride torunlarına gösterirsin. Gurur duyarlar seninle.

SARIGÜL: ŞİŞLİ'DEN BAŞKA HİÇBİR YERE ADAY OLMAM!

Geçen Pazar Mustafa Sarıgül, İzzetpaşa Mahallesi’nde konuşmuş. Demiş ki, “Buradan herkes duysun, bilsin: Şişli’den başka bir yere aday olmam.” Sarıgül, Şişli konusunda çok net, CHP Yönetimi ise Sarıgül’ü Eyüp’ten aday gösterme konusunda... Bu süreç Sarıgül’ün CHP’den kopup DSP’den adaylığına mı gidecek yoksa CHP Yönetimi bir şekilde ikna olup Sarıgül’ü Şişli’den aday mı gösterecek?

MUHARREM BEY LÜTFEN YAPMAYIN BUNU!

Muharrem İnce şu an Türkiye’de sokakta en çok karşılığı bulunan CHP’li... Hiç tartışmam. Kendisini her eleştirdiğimde bunu özellikle söylerim. Zira partisi bu kadar başarısızken kendi başına elde ettiği bu başarı çok önemli. Başından beri de yazıyorum CHP’nin İstanbul’da gösterebileceği en güçlü aday da o! Ama İnce’nin 24 Haziran akşamından başlayıp hâlâ bitmek bilmeyen samimiyetsiz ve dramatik denebilecek açıklamaları korkunç. İnce, önceki gün Kılıçdaroğlu’yla görüştükten sonra bir beyanat verdi: “Ön seçim olmazsa aday olmam.”

Haberin Devamı

Zannedersiniz Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi Muharrem İnce’yi İstanbul’a aday yapmak için çırpınıyor fakat Muharrem İnce’nin şartları var! Rica ediyorum bize salak muamelesi yapmayınız. Herkes biliyor ki böyle bir durum yok. Kıymetli Muharrem Bey siz samimiyetinizle, doğallığınızla insanların kalbini kazandınız. Lütfen bu çizginizi bozmayın.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ!

Atatürk'e “Paşam, vekil maaşlarını ne kadar yapalım?” diye sorulur. Ulu Önder cevap verir: “öğretmen maaşlarını geçmesin.”

Yıl 2018...

Öğretmen maaşı: 3290 TL

Milletvekili maaşı: 17291 TL

Başka diyeceğim yok.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder